Advies op maat
Advies op maat

Tuin ideeën met een hoog tuincomfort

De tuin wordt steeds huiselijker en deze binnenstebuiten trend ontwikkelt zich door. Met nieuwe producten en merken, die het tuincomfort naar een ongekend topniveau brengen. In dit artikel doen we een greep uit deze producten.
Tuin ideeën met een hoog tuincomfort

Keramische tegels voor buiten

Deze keramische tuintegels zijn al een tijd lang enorm populair en vinden ook nu nog gretig aftrek. Niet vreemd, aangezien de tegels vele voordelen genieten boven standaard tuintegels: ze zijn kleurvast, slijtvast, onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in vele formaten en dessins. Met name de GeoCeramica tegels worden veel gelegd.

De GeoCeramica blijft zich continu innoveren, waardoor deze tegel verkrijgbaar is in steeds meer kleuren, formaten en motieven. Dankzij het sterk groeiende aanbod is er voor elke smaak een bijpassende GeoCeramica tegel. Het stijlvolle keramiek, gecombineerd met krachtig beton, zorgt voor een even elegante als stoere uitstraling, die moeiteloos harmonieert met elke tuininrichting. Net als veel andere keramische tegels, kenmerkt ook de GeoCeramica zich door een hoge mate van duurzaamheid. Eenmaal gelegd, zijn de tegels voor jaren de blikvanger van uw tuin of terras, dankzij hun krasbestendige en slijtvaste karakter.

Ook de kleur – hoe licht van tint ook – blijft altijd even mooi. De tegel is bovendien vorst- en hittebestendig door de keramische toplaag in combinatie met een drainerende Stabikorn-drager. Daarnaast is de tegel zeer eenvoudig te leggen. 

Veranda ideeën

Veranda’s en terrasoverkappingen in de tuin zijn tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. En de populariteit van deze tuinartikelen is nog altijd groeiende. Want wie buiten wil zitten alsof hij binnen zit, heeft er een droge plek nodig die, bij voorkeur, geheel kan worden afgesloten. Een veranda creëert zo’n plek. Bedoeld om het tuinseizoen te verlengen, zorgt de veranda ervoor dat u in het voorjaar eerder van de tuin kunt genieten en daar in het najaar langer mee door kunt gaan.

Door in uw veranda terrasverwarming te installeren, is het er zelfs in de winter goed toeven. Aangezien alles droog en beschut blijft, is de veranda een ideale manier om de woningstijl door te trekken. Tuin en woning zijn dan in perfecte balans. Door hun omvang drukken veranda’s en overkappingen een belangrijk stempel op de uitstraling van de tuin. Maak daarom een weloverwogen keuze voor het merk, type, model en – bovenal – materiaal: hout of aluminium. De keuze tussen deze materialen is afhankelijk van uw persoonlijke smaak en de hoeveelheid tijd aan onderhoud die u er aan kwijt wilt zijn. Houten veranda’s staan geweldig in een rustieke tuin, met veel aandacht voor natuurlijke producten. Aangezien hout een natuurproduct is, vraagt dit materiaal wel meer onderhoud. Minimaal onderhoud bent u kwijt aan een aluminium model. Zeker wanneer het aluminium voorzien is van een duurzame poedercoating. Dergelijke veranda’s zijn bovendien makkelijk te monteren en vormen een goede match met een moderne, strak vormgegeven tuin.

Kom naar Showtuin Heeten voor meer inspiratie en advies

Voor meer trends en informatie bent u van harte welkom in onze Showtuin. Onze specialisten helpen u graag om ook van komend tuinseizoen een topseizoen te maken.

Veranda's - hotspot - zwart

De gezelligste hotspot in de tuin

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten
Kerstvakantie
24-12-2022 t/m 02-01-2023
10-01-2023 (vanaf 12.00u) t/m 14-01-2023
Gesloten