Advies op maat
Advies op maat
Tips & trends
Inspiratie voor uw tuin

Tips & trends

De voordelen van een tuin aanleggen in de winter

Een tuin aanleggen in de winter onmogelijk? Niets in minder waar. De herfst en winter zijn juist ideale seizoenen om in de tuin aan de slag te gaan. Als u nu nieuwe bestrating aanlegt of een overkapping of veranda plaatst, heeft u straks bij de eerste zonnestralen in het voorjaar meteen plezier van uw nieuwe tuin. Op zoek naar inspiratie? U leest het in deze blog.

Siergrind of siersplit leggen? Zo pakt u het aan

Siergrind en siersplit zijn dé veelzijdige toevoeging aan iedere tuin. Leg er een looppad mee aan, gebruik het in (verhoogde) plantenbakken of gebruik het als basis voor de oprit. We delen graag onze kennis met u om een optimaal resultaat te behalen met het leggen van grind of split.

Waarom kiezen voor kunstgras?

Met kunstgras kunt u alle kanten op in de tuin, op het balkon, op het terras en zelfs binnen. Benieuwd hoe u kunstgras in of rond uw huis kunt toepassen? Wij laten het u graag zien.

Creatief met keramiek: zo bewerkt u keramische tegels

Keramische tegels zijn een veelzijdige toevoeging aan iedere tuin. Voor een optimaal resultaat kan het nodig zijn de tegels te bewerken, zoals op maat zagen. Lees wat er allemaal mogelijk is.

7 musthaves voor uw nieuwbouw tuin

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht, dan mag u straks uw droomtuin gaan inrichten. Maar wat heeft u allemaal nodig? Wij zetten de 7 musthaves voor u op een rij.

Houten overkapping: van bouwpakket tot luxe overkapping

Met een houten overkapping profiteert u altijd van een droge en beschutte plek in uw tuin. U vindt bij ons een groot assortiment: van bouwpakket tot luxe segment. Wat past het beste bij u?

Waarom kiezen voor een houten veranda of houten overkapping?

Geniet het hele jaar door van uw tuin met een houten veranda of houten overkapping, dé authentieke en unieke eyecatcher. We zetten de voordelen en mogelijkheden voor u op een rij.

Aan de slag met een hout beton schutting

Hout beton schuttingen zijn populair. Wilt u aan de slag met een hout beton schutting voor uw tuin? In deze blog nemen we u mee in de mogelijkheden en de plaatsing.

Keramische tegels of betontegels?

Gaat u aan de slag met het bestraten van uw tuin, dan kunt u kiezen uit verschillende materialen. Populaire producten zijn keramische tegels en betontegels. Maar wat past het beste bij uw wensen? We zetten het op een rijtje.

De 10 voordelen van kunstgras

We zien een sterk toenemende voorkeur voor kunstgras in plaats van natuurlijk gras. Wat maakt kunstgras zoveel aantrekkelijker dan echt gras?

REVIEW: de veranda Ultraline van Aluxe

De aanschaf van een veranda vergt behoorlijk wat oriëntatie. Om u hierbij te helpen nemen we één van onze absolute toppers uit ons assortiment onder de loep: de Ultraline van Aluxe.

Zo creëert u het ideale lichtplan voor uw tuin

Om het ‘s avonds gezellig te houden in de tuin, is het van essentieel belang dat u beschikt over goede tuinverlichting. Maar hoe stelt u hiervan een goed lichtplan samen?

Inspiratie voor zonwering in de tuin

Goede zonwering is essentieel voor iedere zit- of loungehoek in de tuin. Met goede zonwering beschermt u uzelf en uw meubels tegen schadelijk uv-licht.

Sierbestrating direct uit voorraad leverbaar

Om ervoor te zorgen dat u snel de juiste artikelen in huis heeft, houden we van vele soorten sierbestrating extra voorraad aan.

Tips voor een kindvriendelijke tuin

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vrij.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 13.00 uur
Zondag
Gesloten
 
Vanwege de kerstvakantie
zijn wij gesloten van:
23-12-2021 t/m 05-01-2022