Advies op maat
Advies op maat
Tips & trends
Inspiratie voor uw tuin

Tips & trends

Keramische tegels of natuursteen

Keramische tegels en natuursteen zijn beide natuurproducten. Natuursteen is gesteente dat in pure vorm in de natuur voorkomt. Daarmee is het een heel breed begrip, zo is bijvoorbeeld marmer een van de soorten natuursteen.

Waarom kiezen voor een veranda?

Wil je je tuin meer bij je huis betrekken? Wil je alle seizoenen plezier van je tuin? Dan zit je goed met een veranda. Want met een veranda geniet je van alle seizoenen. Zeker als je hem uitbreidt met glazen wanden, zo creëer je je eigen tuinkamer. En een veranda is aanmerkelijk goedkoper dan bijvoorbeeld een serre. Wij leggen je graag de voordelen van een veranda uit.

Met deze 4 tips ontwerpt u een landelijke tuin

Lange lijnen, vlaktes, veel groen en een natuurlijke uitstraling… Dat zijn de belangrijkste kenmerken van een landelijke tuin. In een landelijke tuin vindt u vaak een vijver, gras en bomen.

Met deze 5 tips creëert u een natuurlijke tuin

Een natuurlijke tuin geeft meer vrijheid in het inrichten; veel planten en een goede bodem zijn belangrijke ingrediënten. Het ‘natuurlijke gevoel’ wordt bovendien versterkt door de manier waarop u bijvoorbeeld omgaat met de erfafscheiding, de bestrating en de verlichting.

5 tips om uw tuin om te toveren tot een moderne tuin

Niets is fijner dan na een lange werkdag of op een warme zomerse dag te genieten van uw tuin. Onder het genot van een drankje de dag bespreken of onderuit zakken met een goed boek. Wilt u binnenkort ook wegzwijmelen in uw droomtuin? Laat u inspireren door onze tips voor een moderne tuin.

Dit zijn de tuintrends van 2022

Niets is zo lekker als die eerste zonnestralen in de lente. Voor u het weet is het zover en zit u met een heerlijk kopje koffie lekker buiten in de tuin. Het begin van de lente is ook een mooi moment om in de tuin aan de slag te gaan.

De voordelen van een tuin aanleggen in de winter

Een tuin aanleggen in de winter onmogelijk? Niets in minder waar. De herfst en winter zijn juist ideale seizoenen om in de tuin aan de slag te gaan. Als u nu nieuwe bestrating aanlegt of een overkapping of veranda plaatst, heeft u straks bij de eerste zonnestralen in het voorjaar meteen plezier van uw nieuwe tuin. Op zoek naar inspiratie? U leest het in deze blog.

Siergrind of siersplit leggen? Zo pakt u het aan

Siergrind en siersplit zijn dé veelzijdige toevoeging aan iedere tuin. Leg er een looppad mee aan, gebruik het in (verhoogde) plantenbakken of gebruik het als basis voor de oprit. We delen graag onze kennis met u om een optimaal resultaat te behalen met het leggen van grind of split.

Waarom kiezen voor kunstgras?

Met kunstgras kunt u alle kanten op in de tuin, op het balkon, op het terras en zelfs binnen. Benieuwd hoe u kunstgras in of rond uw huis kunt toepassen? Wij laten het u graag zien.

Creatief met keramiek: zo bewerkt u keramische tegels

Keramische tegels zijn een veelzijdige toevoeging aan iedere tuin. Voor een optimaal resultaat kan het nodig zijn de tegels te bewerken, zoals op maat zagen. Lees wat er allemaal mogelijk is.

7 musthaves voor uw nieuwbouw tuin

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht, dan mag u straks uw droomtuin gaan inrichten. Maar wat heeft u allemaal nodig? Wij zetten de 7 musthaves voor u op een rij.

Houten overkapping: van bouwpakket tot luxe overkapping

Met een houten overkapping profiteert u altijd van een droge en beschutte plek in uw tuin. U vindt bij ons een groot assortiment: van bouwpakket tot luxe segment. Wat past het beste bij u?

Waarom kiezen voor een houten veranda of houten overkapping?

Geniet het hele jaar door van uw tuin met een houten veranda of houten overkapping, dé authentieke en unieke eyecatcher. We zetten de voordelen en mogelijkheden voor u op een rij.

Aan de slag met een hout beton schutting

Hout beton schuttingen zijn populair. Wilt u aan de slag met een hout beton schutting voor uw tuin? In deze blog nemen we u mee in de mogelijkheden en de plaatsing.

Keramische tegels of betontegels?

Gaat u aan de slag met het bestraten van uw tuin, dan kunt u kiezen uit verschillende materialen. Populaire producten zijn keramische tegels en betontegels. Maar wat past het beste bij uw wensen? We zetten het op een rijtje.
Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten