Veranda’s, duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit
Inspiratie voor uw tuin

Veranda’s, duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit

De tuin is een belangrijk onderdeel van de totale leefomgeving, waar we het liefst het hele jaar door gebruik van maken. Met de juiste veranda wordt dit mogelijk. Bij Showtuin Heeten beschikken we over een zeer uitgebreid aanbod waarmee u onder alle weersomstandigheden van uw tuin kunt genieten.

Veranda’s van hoogwaardige kwaliteit

Wij leveren strikt van vooraanstaande leveranciers. Zo is een groot deel van onze collectie afkomstig van Aluxe, waar wat ons betreft de beste veranda’s vandaan komen. Welk model u ook kiest: u kunt rekenen op hoogwaardige kwaliteit en design van topniveau. Deze veranda's zijn bovendien zeer onderhoudsvriendelijk en worden geproduceerd van alleen de meest duurzame materialen, die voldoende bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.

Veranda’s in alle soorten en maten

Wij leveren vele soorten veranda’s, variërend in o.a. kleur, materiaal, diepte, lengte en aantal staanders. Voor ieder type tuin en woning is er een geschikte veranda beschikbaar. Alle modellen zijn eenvoudig te monteren en te bevestigen tegen de gevel van uw woning. Enkele modellen zijn ook vrijstaand te monteren, wat u meer plaatsingsvrijheid oplevert.

Veranda’s met modulaire opbouw

Onze veranda’s worden modulair opgebouwd en zijn volledig af te sluiten met extra wanden. Bijvoorbeeld met luxe glazen schuifwanden, waarmee u de veranda in een handomdraai omtovert toch een gezellige tuinkamer, terwijl het uitzicht op uw tuin behouden blijft. Hiermee is de veranda ook bij onstuimig weer een aangename plek om toch van uw tuin te genieten. Ook uitbreiding met extra toebehoren als verlichting en zonneschermen behoren uiteraard tot de mogelijkheden.

Veranda kopen bij Showtuin Heeten

In onze showtuin staan meerdere modellen opgesteld, die u een goede indruk geven van de diversiteit aan mogelijkheden. U bent van harte welkom om inspiratie op te doen of om meer informatie in te winnen van het product dat uw voorkeur heeft. Onze adviseurs helpen u graag met tips en advies om uw keuze te vergemakkelijken. Heeft u al een veranda op het oog? Dan stellen we graag een vrijblijvende offerte voor u op. U bent van harte welkom.

Goedenacht!

Ik help u graag verder met
het maken van uw keuze.

Jeroen Jeroen
Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m do.
08.00 - 17.00 uur
Vrijdag
08.00 - 20.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten