Advies op maat
Advies op maat

Zonwering en screens voor veranda’s en tuinkamers

Door een zonwering op of onder uw veranda te plaatsen, geniet u nog langer van het tuinseizoen. Als het erg warm is buiten, kunt u de zonwering uit doen om zonlicht en warmte tegen te houden. Is het minder warm? Dan kan hij gewoon in en heeft u de volledige warmte door uw lichtdoorlatende dak.

Zonwering en screens voor veranda’s en tuinkamers
Vorige
Volgende

Elektrische onderdak zonwering

Een veranda kan op verschillende manieren voorzien worden van zonwering. Een mogelijkheid is onderdak zonwering. Dit houdt in dat de zonwering in de veranda wordt bevestigd, onder het glazen dak. De zonwering is zo mooi weggewerkt en kan ook tijdens een zomerse bui uit blijven staan. Onze onderdak zonwering is elektrisch aanstuurbaar voor extra gemak en dankzij Zip-doekgeleiding ook geschikt voor grotere veranda’s. En met een ruime diversiteit aan kleuren voor het doek en het frame, zit er altijd een mooie match tussen voor uw veranda.

Elektrische bovendak zonwering

Wilt u de warmte in uw veranda optimaal reduceren, dan is bovendak zonwering een interessante optie. Deze zonwering wordt aan de buitenkant van de veranda gemonteerd en is eenvoudig elektrisch aan te sturen. Net als de onderdak zonwering hebben we ook voor bovendak zonwering een ruim assortiment aan kleuren beschikbaar. Visueel aantrekkelijk én praktisch.

Elektrische screens

Het dak van de veranda is tegen zon af te schermen, maar de glazen wanden en schuifpuien natuurlijk ook. Elektrisch aan te sturen screens houden effectief de warmte buiten door ze gedeeltelijk of volledig te sluiten. Laat de kleur van het frame aansluiten op uw veranda evenals de kleur van het doek. Of maak juist een statement en kies voor een ander kleur doek. Zo maakt u van uw veranda de eyecatcher van de tuin.

Handmatig terrasscherm

Een interessant alternatief voor elektrische screens is ons handmatig aan te sturen terrasscherm. Met een draai aan de stevige slingerbediening creëert u met een eenvoudige handeling een wind- en zonvrije plek om te ontspannen.

Handmatige doekzonwering

Heeft u een pergola die u wilt voorzien van zonwering? Overweeg dan de handmatige doekzonwering uit ons assortiment. De doekzonwering is eenvoudig te monteren en uit te schuiven. De perfecte oplossing voor een beschutte plek op zonnige dagen.

Zonwering en screens kopen voor uw veranda

Om het optimale uit uw veranda te halen, gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor zonwering en screens. Welk type past het beste bij uw wensen en welke look & feel zoekt u?

Bent u nog aan het oriënteren of een veranda wat voor u is? Ook dan voorzien we u graag van vrijblijvend advies. Wilt u de stap zetten, dan komen we de veranda gratis inmeten en maken we voor u een offerte op maat. Na akkoord monteren onze eigen monteurs de veranda op de plek van uw keuze. Met onze excellente aftersales rekent u bovendien op de beste service, ook als de veranda staat. We vinden het belangrijk dat u optimaal geniet van uw nieuwe aanwinst.

Veelgestelde vragen bij aanschaf van een veranda

Waar moet ik rekening mee houden bij de aanschaf van een veranda?

De vele modellen en mogelijkheden per model, maken de keuze van de voor u perfecte veranda tot een lastige.

Bij Showtuin Heeten kunt u rekenen op deskundig en persoonlijk advies. Dat begint met een goed gesprek over alles wat u belangrijk vindt. Gaat u voor strak en onderhoudsarm aluminium of juist voor sfeervol hout? Wanneer wilt u van de veranda gebruik kunnen maken? Alleen op druilerige zomerdagen of ook ’s winters, bij strenge vorst? Vindt u het belangrijk om in de luwte te zitten onder uw veranda? Dit is van invloed op de gewenste uitstraling van de veranda, de functionele eigenschappen en de noodzakelijke accessoires.

Door het stellen van de juiste vragen weten we ons vrijwel direct een goed beeld te vormen van de veranda die u zoekt.

Welke veranda past in mijn tuin?

Naast uw eigen smaak is ook de beschikbare ruimte in uw tuin van invloed op de keuze van de veranda. Hoe breed moet de veranda zijn en welke gevolgen heeft dat voor de gewenste stevigheid van de hoekprofielen en het aantal staanders?

Door de breedte van ons assortiment, de vele standaardafmetingen én de maatwerkmogelijkheden is vrijwel iedere tuin te verrijken met een veranda. Mocht het nodig zijn, dan beschikken wij over de expertise om bestaande modellen op de millimeter nauwkeurig aan te passen, zodat er ook in lastige situaties een naadloze integratie mogelijk is.

Moet ik zelf mijn veranda inmeten en monteren of wordt dat gedaan?

Heeft u de perfecte veranda gevonden? Wij zorgen ervoor dat u er snel van kunt genieten. We komen de veranda persoonlijk inmeten en indien gewenst ontzorgen we u vervolgens met onze uitstekende montageservice. Zo bent u verzekerd van professionele en deskundige montage en behoudt u de fabrieksgarantie.

Ook als de veranda eenmaal staat, zijn we u van dienst als u ons nodig heeft met eersteklas aftersalesservice. Zijn er bijvoorbeeld vervangende onderdelen noodzakelijk? Dan hoeft u maar te bellen. Wij zorgen ervoor dat ze snel en kosteloos worden geleverd en desgewenst gemonteerd.

Welke extra opties kan ik toevoegen?

Iedere veranda is volledig op uw persoonlijke smaak af te stemmen met tal van extra opties. Denk aan (schuif)wanden, boven- en onderdakse zonweringen van veel verschillende doeken, heaters, verlichting en andere toebehoren.

Bovendien zijn alle veranda’s verkrijgbaar in meerdere standaard RAL-kleuren én maatwerkkleuren, indien gewenst. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Deze wil ik!

Deze veranda staat in onze showtuin opgesteld. 
Wij nodigen u van harte uit om deze met eigen ogen te bewonderen. We bespreken dan uw tuinsituatie, uw wensen, de opties en toebehoren en de montage.

Keuze al gemaakt? Bel of mail ons direct voor het maken van een afspraak.

Deze wil ik!

Wij helpen u graag verder met het maken van uw keuze!

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten
2e Paasdag
10.00u - 16.00u