Advies op maat
Advies op maat

Woodline veranda

De Woodline veranda van douglashout is een absolute topper voor in de landelijke tuin. De warme tinten van het hout dragen bij aan een zeer sfeervolle tuin, waar het van vroeg in het voorjaar tot ver in het najaar heerlijk toeven is. U bent van harte welkom in onze showtuin om deze rustieke veranda met eigen ogen te komen bekijken.

Woodline veranda

Specificaties woodline veranda

 • Fraaie constructie van duurzaam douglas hout
 • Dakbeplating van 16 mm polycarbonaat (helder of opaal) of 8 mm glas (helder)
 • Tot 700 cm breed uit een goot
 • Maatwerk mogelijk
 • Makkelijk om te bouwen tot tuinkamer met wanden
 • Optioneel uit te breiden met zonwering, LED-verlichting, heaters en meer

Service van Showtuin Heeten

 • Gratis inmeten
 • Montage door eigen monteurs
 • Deskundig advies en offerte op maat
 • Levertijd vanaf 4 weken
 • Tot 15 jaar garantie
 • Voor elke situatie een passende oplossing mogelijk
Dit zijn de veelgestelde vragen bij de aanschaf van een veranda
Lieveheersbeestje

Douglas houten veranda

De Woodline veranda is opgebouwd uit douglashout. Een stevige houtsoort met van nature een hoge duurzaamheid. Het hout is gecategoriseerd in duurzaamheidsklasse 3, wat betekent dat het hout 10 tot 15 jaar meegaat, zelfs in onbehandelde toestand. Het hout is daarnaast gelijmd, zodat wordt voorkomen dat het hout kromtrekt. Dat maakt van de Woodline een uiterst robuuste en onderhoudsvriendelijke veranda. 

Het sfeervolle houten geraamte wordt gecombineerd met een aluminium systeem aan de bovenzijde, dat de veranda nog steviger en duurzamer maakt. Daarnaast beschikt de veranda over een extra aluminium goot, die goede afwatering waarborgt. De warme uitstraling van het hout contrasteert prachtig met het glazen dak, dat de veranda naast een landelijk ook een chic randje geeft. Ook een dakbedekking van polycarbonaat is mogelijk.

Altijd een perfecte Woodline veranda

De Woodline veranda is verkrijgbaar in zeer veel verschillende standaardmaten en kan daarnaast ook speciaal op maat gemaakt worden, als de situatie in uw tuin erom vraagt. Daarnaast is de veranda uit te voeren met uiteenlopende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan glazen schuifwanden, voor extra beschutting, sfeervolle ledverlichting en zonnewering in allerlei verschillende kleuren en doeken. Er is voor iedereen een perfecte Woodline veranda samen te stellen.

Woodline veranda kopen

Met een Woodline veranda van Showtuin Heeten profiteert u van een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding en bovendien uitstekende service. Uw Woodline wordt door ons kosteloos ingemeten en kan, indien gewenst, volledig worden gemonteerd door ons vakkundige montageteam. Met eventuele vragen na afloop kunt u terecht bij uw eigen contactpersoon. Korte lijnen, snelle oplossingen: daar kunt u op rekenen.

Veelgestelde vragen bij aanschaf van een veranda

Waar moet ik rekening mee houden bij de aanschaf van een veranda?

De vele modellen en mogelijkheden per model, maken de keuze van de voor u perfecte veranda tot een lastige.

Bij Showtuin Heeten kunt u rekenen op deskundig en persoonlijk advies. Dat begint met een goed gesprek over alles wat u belangrijk vindt. Gaat u voor strak en onderhoudsarm aluminium of juist voor sfeervol hout? Wanneer wilt u van de veranda gebruik kunnen maken? Alleen op druilerige zomerdagen of ook ’s winters, bij strenge vorst? Vindt u het belangrijk om in de luwte te zitten onder uw veranda? Dit is van invloed op de gewenste uitstraling van de veranda, de functionele eigenschappen en de noodzakelijke accessoires.

Door het stellen van de juiste vragen weten we ons vrijwel direct een goed beeld te vormen van de veranda die u zoekt.

Welke veranda past in mijn tuin?

Naast uw eigen smaak is ook de beschikbare ruimte in uw tuin van invloed op de keuze van de veranda. Hoe breed moet de veranda zijn en welke gevolgen heeft dat voor de gewenste stevigheid van de hoekprofielen en het aantal staanders?

Door de breedte van ons assortiment, de vele standaardafmetingen én de maatwerkmogelijkheden is vrijwel iedere tuin te verrijken met een veranda. Mocht het nodig zijn, dan beschikken wij over de expertise om bestaande modellen op de millimeter nauwkeurig aan te passen, zodat er ook in lastige situaties een naadloze integratie mogelijk is.

Moet ik zelf mijn veranda inmeten en monteren of wordt dat gedaan?

Heeft u de perfecte veranda gevonden? Wij zorgen ervoor dat u er snel van kunt genieten. We komen de veranda persoonlijk inmeten en indien gewenst ontzorgen we u vervolgens met onze uitstekende montageservice. Zo bent u verzekerd van professionele en deskundige montage en behoudt u de fabrieksgarantie.

Ook als de veranda eenmaal staat, zijn we u van dienst als u ons nodig heeft met eersteklas aftersalesservice. Zijn er bijvoorbeeld vervangende onderdelen noodzakelijk? Dan hoeft u maar te bellen. Wij zorgen ervoor dat ze snel en kosteloos worden geleverd en desgewenst gemonteerd.

Welke extra opties kan ik toevoegen?

Iedere veranda is volledig op uw persoonlijke smaak af te stemmen met tal van extra opties. Denk aan (schuif)wanden, boven- en onderdakse zonweringen van veel verschillende doeken, heaters, verlichting en andere toebehoren.

Bovendien zijn alle veranda’s verkrijgbaar in meerdere standaard RAL-kleuren én maatwerkkleuren, indien gewenst. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Deze wil ik!

Deze veranda staat in onze showtuin opgesteld. 
Wij nodigen u van harte uit om deze met eigen ogen te bewonderen. We bespreken dan uw tuinsituatie, uw wensen, de opties en toebehoren en de montage.

Keuze al gemaakt? Bel of mail ons direct voor het maken van een afspraak.

Deze wil ik!

Wij helpen u graag verder met het maken van uw keuze!

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten