Advies op maat
Advies op maat

Wanden voor veranda’s

Maak van uw veranda of overkapping een echte tuinkamer met de diverse wanden uit ons brede assortiment. Optimaliseer het uitzicht met glazen wanden en schuifpuien of creëer een beschutte zitplek met een aluminium wand. Onze wanden zijn ook te gebruiken bij bestaande overkappingen.

Wanden voor veranda’s

Glazen panorama schuifwand

Zet met mooi weer de glazen panorama schuifwand open en geniet van al het moois dat uw tuin te bieden heeft. Steekt de wind op, dan sluit u de veranda eenvoudig af. Ook dan behoudt u het prachtige uitzicht, omdat de glazen wanden geen profiel hebben. In ons assortiment vindt u glazen panorama schuifwanden met een vlakke of hoge onderrail. Het frame is te bestellen in de RAL-kleur van uw veranda, waardoor het naadloos op elkaar aansluit. Deze wanden worden altijd op maat gemaakt op de maten van uw overkapping.

Glasschuifwand Deluxe

Maak uw veranda wind- en waterdicht met de panorama glasschuifwand Deluxe. Het ranke profiel houdt de elementen buiten met behoudt van het vrije uitzicht. De kleur van de profielen past perfect bij uw veranda, wat het een echte eyecatcher maakt in uw tuin. Deze wanden worden altijd op maat gemaakt op de maten van uw overkapping.

Schuifpui met glas

Gaat u liever voor een wat steviger profiel? Verrijk uw veranda met een robuuste aluminium schuifpui met grote ramen en veel lichtinval. In ons assortiment vindt u twee-, drie- en vierdelige puien in een diversiteit aan kleuren. Een prachtige uitbreiding van uw woonruimte. Deze wanden worden altijd op maat gemaakt op de maten van uw overkapping.

Glazen spiekozijnen en zijwanden

Een veranda bestaat vaak niet alleen uit schuifwanden of schuifpuien, maar kennen ook vaste wanden, van glas of aluminium. Creëer optimale lichtinval en een strakke look met glazen spiekozijnen en zijwanden voor uw veranda. Het glas zit verwerkt in hoogwaardige aluminium kozijnen die verkrijgbaar zijn in verschillende RAL-kleuren. Zo is er altijd een goede match met uw veranda. Deze wanden worden altijd op maat gemaakt op de maten van uw overkapping.

Aluminium wand

Veel van onze klanten geven de voorkeur aan veel lichtinval, maar het kan praktisch zijn een gesloten wand aan te brengen in een veranda. Bijvoorbeeld als deze grenst aan de tuin van uw buren. Een aluminium wand kan dan uitkomst bieden. Aluminium wanden zijn duurzaam, zien er strak uit, zijn eenvoudig te onderhouden en zijn stevig zonder dat ze veel wegen. In ons assortiment vindt u aluminium wanden in verschillende kleuren die uw veranda tot een mooi geheel maken. Deze wanden worden altijd op maat gemaakt op de maten van uw overkapping.

Wanden kopen voor uw veranda

Een veranda kan op allerlei manieren vormgegeven worden. Wij adviseren u graag in de mogelijkheden om zo samen tot de perfecte veranda voor u te komen. Indien gewenst, kan de montage uitgevoerd worden door onze eigen monteurs.

Hebt u nog geen veranda, maar overweegt u er een te bestellen? U kunt rekenen op de beste service. Zo meten we de veranda gratis in, ontvangt u een offerte op maat en wordt de montage uitgevoerd door onze eigen monteurs. Ook na de plaatsing van uw veranda kunt u altijd bij ons terecht.

Veelgestelde vragen bij aanschaf van een veranda

Waar moet ik rekening mee houden bij de aanschaf van een veranda?

De vele modellen en mogelijkheden per model, maken de keuze van de voor u perfecte veranda tot een lastige.

Bij Showtuin Heeten kunt u rekenen op deskundig en persoonlijk advies. Dat begint met een goed gesprek over alles wat u belangrijk vindt. Gaat u voor strak en onderhoudsarm aluminium of juist voor sfeervol hout? Wanneer wilt u van de veranda gebruik kunnen maken? Alleen op druilerige zomerdagen of ook ’s winters, bij strenge vorst? Vindt u het belangrijk om in de luwte te zitten onder uw veranda? Dit is van invloed op de gewenste uitstraling van de veranda, de functionele eigenschappen en de noodzakelijke accessoires.

Door het stellen van de juiste vragen weten we ons vrijwel direct een goed beeld te vormen van de veranda die u zoekt.

Welke veranda past in mijn tuin?

Naast uw eigen smaak is ook de beschikbare ruimte in uw tuin van invloed op de keuze van de veranda. Hoe breed moet de veranda zijn en welke gevolgen heeft dat voor de gewenste stevigheid van de hoekprofielen en het aantal staanders?

Door de breedte van ons assortiment, de vele standaardafmetingen én de maatwerkmogelijkheden is vrijwel iedere tuin te verrijken met een veranda. Mocht het nodig zijn, dan beschikken wij over de expertise om bestaande modellen op de millimeter nauwkeurig aan te passen, zodat er ook in lastige situaties een naadloze integratie mogelijk is.

Moet ik zelf mijn veranda inmeten en monteren of wordt dat gedaan?

Heeft u de perfecte veranda gevonden? Wij zorgen ervoor dat u er snel van kunt genieten. We komen de veranda persoonlijk inmeten en indien gewenst ontzorgen we u vervolgens met onze uitstekende montageservice. Zo bent u verzekerd van professionele en deskundige montage en behoudt u de fabrieksgarantie.

Ook als de veranda eenmaal staat, zijn we u van dienst als u ons nodig heeft met eersteklas aftersalesservice. Zijn er bijvoorbeeld vervangende onderdelen noodzakelijk? Dan hoeft u maar te bellen. Wij zorgen ervoor dat ze snel en kosteloos worden geleverd en desgewenst gemonteerd.

Welke extra opties kan ik toevoegen?

Iedere veranda is volledig op uw persoonlijke smaak af te stemmen met tal van extra opties. Denk aan (schuif)wanden, boven- en onderdakse zonweringen van veel verschillende doeken, heaters, verlichting en andere toebehoren.

Bovendien zijn alle veranda’s verkrijgbaar in meerdere standaard RAL-kleuren én maatwerkkleuren, indien gewenst. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Deze wil ik!

Deze veranda staat in onze showtuin opgesteld. 
Wij nodigen u van harte uit om deze met eigen ogen te bewonderen. We bespreken dan uw tuinsituatie, uw wensen, de opties en toebehoren en de montage.

Keuze al gemaakt? Bel of mail ons direct voor het maken van een afspraak.

Deze wil ik!

Wij helpen u graag verder met het maken van uw keuze!

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten
2e Paasdag
10.00u - 16.00u