Advies op maat
Advies op maat

Ultraline Style veranda

De Ultraline Style is een oogstrelende mix van uniek design, kubistische uitstraling en robuuste materialen. De minimalistische look zonder overstek past perfect in een stijlvolle en moderne tuin. Maak een statement in uw tuin met de Ultraline Style met een maximale grootte van maar liefst 700 x 500 cm op slechts twee staanders. Kom de veranda bekijken in onze showtuin.

Ultraline Style veranda
Vorige
Volgende

Specificaties ultraline style veranda

 • Kubistisch design zonder dakhelling
 • Geïntegreerde glashelling in de ligger
 • Extra sterke goot, liggers en staanders voor een brede en diepe overspanning
 • Tot 700 cm breed uit een goot op 2 staanders
 • 8 mm veiligheidsglas
 • Maatwerk standaard
 • Geïntegreerde regengoot
 • 3 standaard RAL-kleuren
 • Makkelijk om te bouwen tot tuinkamer met wanden
 • Optioneel uit te breiden met zonwering, LED-verlichting, heaters en meer

Service van Showtuin Heeten

 • Gratis inmeten
 • Montage door eigen monteurs
 • Deskundig advies en offerte op maat
 • Tot 10 jaar garantie
 • Voor elke situatie een passende oplossing mogelijk
Dit zijn de veelgestelde vragen bij de aanschaf van een veranda
Lieveheersbeestje

Eyecatcher in uw tuin

De Ultraline Style mogen we met recht een eyecatcher noemen. Het kubistische design zonder dakhelling en overstek is een fraaie toevoeging aan iedere tuin. Bovendien is het goed toeven in de tuin met deze veranda. Dankzij de robuuste en zeer solide constructie is er een lengte te creëren van maar liefst 7 meter breed en 5 meter diep op slechts 2 staanders. Of kies voor een gekoppelde veranda en breidt nog verder uit. Welke grootte u ook kiest, u bent verzekerd van een weids en onafgebroken uitzicht.

Maatwerk veranda

Het comfort van de veranda breidt u verder uit met onder meer (glazen) wanden en schuifpuien en zonnewering en screens. Ook kan de veranda voorzien worden van extra accessoires, zoals LED-verlichting en heaters. De Ultraline Style veranda wordt uitgevoerd in 3 RAL-kleuren.

Ultraline Classic en Ultraline Compact

In de Ultraline collectie zijn ook de Ultraline Classic en Ultraline Compact te vinden. Deze veranda’s beschikken over dezelfde unieke look en eigenschappen, maar dan net even iets anders. Maak kennis met de Ultraline Classic met overstek en de Ultraline Compact zonder voorlijst.

Ultraline Style veranda kopen

Breng een bezoek aan onze showtuin waar we samen de veranda helemaal naar uw wensen vormgeven. We denken graag mee met de mogelijkheden binnen de oppervlakte van uw tuin, de stijl van uw woning en uw persoonlijke smaak. Bij Showtuin Heeten kunt u rekenen op deskundig advies, gratis inmeten en een offerte op maat. Gaat u over tot een aankoop, dan wordt de veranda door onze eigen monteurs gemonteerd. Ook kunt u rekenen op onze uitstekende aftersales. Uw tuinplezier staat bij ons voorop.

Veelgestelde vragen bij aanschaf van een veranda

Waar moet ik rekening mee houden bij de aanschaf van een veranda?

De vele modellen en mogelijkheden per model, maken de keuze van de voor u perfecte veranda tot een lastige.

Bij Showtuin Heeten kunt u rekenen op deskundig en persoonlijk advies. Dat begint met een goed gesprek over alles wat u belangrijk vindt. Gaat u voor strak en onderhoudsarm aluminium of juist voor sfeervol hout? Wanneer wilt u van de veranda gebruik kunnen maken? Alleen op druilerige zomerdagen of ook ’s winters, bij strenge vorst? Vindt u het belangrijk om in de luwte te zitten onder uw veranda? Dit is van invloed op de gewenste uitstraling van de veranda, de functionele eigenschappen en de noodzakelijke accessoires.

Door het stellen van de juiste vragen weten we ons vrijwel direct een goed beeld te vormen van de veranda die u zoekt.

Welke veranda past in mijn tuin?

Naast uw eigen smaak is ook de beschikbare ruimte in uw tuin van invloed op de keuze van de veranda. Hoe breed moet de veranda zijn en welke gevolgen heeft dat voor de gewenste stevigheid van de hoekprofielen en het aantal staanders?

Door de breedte van ons assortiment, de vele standaardafmetingen én de maatwerkmogelijkheden is vrijwel iedere tuin te verrijken met een veranda. Mocht het nodig zijn, dan beschikken wij over de expertise om bestaande modellen op de millimeter nauwkeurig aan te passen, zodat er ook in lastige situaties een naadloze integratie mogelijk is.

Moet ik zelf mijn veranda inmeten en monteren of wordt dat gedaan?

Heeft u de perfecte veranda gevonden? Wij zorgen ervoor dat u er snel van kunt genieten. We komen de veranda persoonlijk inmeten en indien gewenst ontzorgen we u vervolgens met onze uitstekende montageservice. Zo bent u verzekerd van professionele en deskundige montage en behoudt u de fabrieksgarantie.

Ook als de veranda eenmaal staat, zijn we u van dienst als u ons nodig heeft met eersteklas aftersalesservice. Zijn er bijvoorbeeld vervangende onderdelen noodzakelijk? Dan hoeft u maar te bellen. Wij zorgen ervoor dat ze snel en kosteloos worden geleverd en desgewenst gemonteerd.

Welke extra opties kan ik toevoegen?

Iedere veranda is volledig op uw persoonlijke smaak af te stemmen met tal van extra opties. Denk aan (schuif)wanden, boven- en onderdakse zonweringen van veel verschillende doeken, heaters, verlichting en andere toebehoren.

Bovendien zijn alle veranda’s verkrijgbaar in meerdere standaard RAL-kleuren én maatwerkkleuren, indien gewenst. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Deze wil ik!

Deze veranda staat in onze showtuin opgesteld. 
Wij nodigen u van harte uit om deze met eigen ogen te bewonderen. We bespreken dan uw tuinsituatie, uw wensen, de opties en toebehoren en de montage.

Keuze al gemaakt? Bel of mail ons direct voor het maken van een afspraak.

Deze wil ik!

Wij helpen u graag verder met het maken van uw keuze!

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten