Advies op maat
Advies op maat

Ultraline Compact veranda

De Ultraline Compact is een absoluut topmodel. Het horizontale dak met glas en zonder dakhelling is een echte eyecatcher. Dankzij het unieke design en de robuuste materialen is een dak van 700 x 500 cm op 2 staanders mogelijk. De Ultraline Compact is uitgevoerd zonder voorlijst, waardoor deze de uitstraling krijgt van een moderne, luxe pergola. Kom naar de showtuin en laat u inspireren door de mogelijkheden.

Ultraline Compact veranda
Vorige
Volgende

Specificaties ultraline compact veranda

 • Kubistisch design zonder dakhelling
 • Geïntegreerde glashelling in de ligger
 • Extra sterke goot, liggers en staanders voor een brede en diepe overspanning
 • Tot 700 cm breed uit een goot op 2 staanders
 • 8 mm veiligheidsglas
 • Maatwerk standaard
 • Geïntegreerde regengoot
 • 3 standaard RAL-kleuren
 • Makkelijk om te bouwen tot tuinkamer met wanden
 • Optioneel uit te breiden met zonwering, LED-verlichting, heaters en meer

Service van Showtuin Heeten

 • Gratis inmeten
 • Montage door eigen monteurs
 • Deskundig advies en offerte op maat
 • Tot 10 jaar garantie
 • Voor elke situatie een passende oplossing mogelijk
Dit zijn de veelgestelde vragen bij de aanschaf van een veranda
Lieveheersbeestje

Veranda met rechtlijnige look

De Ultraline Compact heeft een moderne en kubistische look dankzij het unieke en rechtlijnige ontwerp. Aan ieder detail is gedacht. Zo is de regengoot geïntegreerd, waardoor de veranda zijn strakke look behoudt. Bovendien is het een zeer solide constructie. Op twee staanders is er een lengte te creëren van maar liefst 7 meter en een diepte van 5 meter. Het resultaat is een weids en onafgebroken uitzicht.

Personaliseer uw veranda

Laat de Ultraline Compact naadloos aansluiten op het ontwerp van uw woning of tuin door de veranda te personaliseren. U heeft de keuze uit 3 RAL-kleuren, verschillende soorten (glazen) wanden en schuifpuien en een divers aanbod aan zonnewering en screens. Ook andere accessoires, zoals LED-verlichting, vindt u in onze collectie.

Ultraline Classic en Ultraline Style

Naast de Ultraline Compact maken de Ultraline Classic en Ultraline Style onderdeel uit van ons assortiment. Beide veranda’s beschikken over dezelfde indrukwekkende eigenschappen als de Ultraline Compact, maar met ieder een uniek eigen kenmerk. Maak kennis met de Ultraline Classic met overstek en de Ultraline Style zonder overstek.

Ultraline Compact veranda kopen

Ziet u de Ultraline Compact veranda al bij u in de tuin? Wij helpen u graag de ideale veranda samen te stellen. De beschikbare ruimte in uw tuin en uw persoonlijke smaak zijn leidend in ons advies. Hebben we een match, dan komen we de veranda gratis inmeten en ontvangt u van ons een offerte op maat. De veranda wordt gemonteerd door onze eigen monteurs, waardoor we topkwaliteit kunnen garanderen. Heeft u na de montage vragen? Ook dan staan we u graag met raad en daad bij.

Veelgestelde vragen bij aanschaf van een veranda

Waar moet ik rekening mee houden bij de aanschaf van een veranda?

De vele modellen en mogelijkheden per model, maken de keuze van de voor u perfecte veranda tot een lastige.

Bij Showtuin Heeten kunt u rekenen op deskundig en persoonlijk advies. Dat begint met een goed gesprek over alles wat u belangrijk vindt. Gaat u voor strak en onderhoudsarm aluminium of juist voor sfeervol hout? Wanneer wilt u van de veranda gebruik kunnen maken? Alleen op druilerige zomerdagen of ook ’s winters, bij strenge vorst? Vindt u het belangrijk om in de luwte te zitten onder uw veranda? Dit is van invloed op de gewenste uitstraling van de veranda, de functionele eigenschappen en de noodzakelijke accessoires.

Door het stellen van de juiste vragen weten we ons vrijwel direct een goed beeld te vormen van de veranda die u zoekt.

Welke veranda past in mijn tuin?

Naast uw eigen smaak is ook de beschikbare ruimte in uw tuin van invloed op de keuze van de veranda. Hoe breed moet de veranda zijn en welke gevolgen heeft dat voor de gewenste stevigheid van de hoekprofielen en het aantal staanders?

Door de breedte van ons assortiment, de vele standaardafmetingen én de maatwerkmogelijkheden is vrijwel iedere tuin te verrijken met een veranda. Mocht het nodig zijn, dan beschikken wij over de expertise om bestaande modellen op de millimeter nauwkeurig aan te passen, zodat er ook in lastige situaties een naadloze integratie mogelijk is.

Moet ik zelf mijn veranda inmeten en monteren of wordt dat gedaan?

Heeft u de perfecte veranda gevonden? Wij zorgen ervoor dat u er snel van kunt genieten. We komen de veranda persoonlijk inmeten en indien gewenst ontzorgen we u vervolgens met onze uitstekende montageservice. Zo bent u verzekerd van professionele en deskundige montage en behoudt u de fabrieksgarantie.

Ook als de veranda eenmaal staat, zijn we u van dienst als u ons nodig heeft met eersteklas aftersalesservice. Zijn er bijvoorbeeld vervangende onderdelen noodzakelijk? Dan hoeft u maar te bellen. Wij zorgen ervoor dat ze snel en kosteloos worden geleverd en desgewenst gemonteerd.

Welke extra opties kan ik toevoegen?

Iedere veranda is volledig op uw persoonlijke smaak af te stemmen met tal van extra opties. Denk aan (schuif)wanden, boven- en onderdakse zonweringen van veel verschillende doeken, heaters, verlichting en andere toebehoren.

Bovendien zijn alle veranda’s verkrijgbaar in meerdere standaard RAL-kleuren én maatwerkkleuren, indien gewenst. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Deze wil ik!

Deze veranda staat in onze showtuin opgesteld. 
Wij nodigen u van harte uit om deze met eigen ogen te bewonderen. We bespreken dan uw tuinsituatie, uw wensen, de opties en toebehoren en de montage.

Keuze al gemaakt? Bel of mail ons direct voor het maken van een afspraak.

Deze wil ik!

Wij helpen u graag verder met het maken van uw keuze!

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten