Advies op maat
Advies op maat

Ultraline veranda

De Ultraline Classic veranda is een zeer exclusieve veranda voor iedereen die alleen het beste wil. Dit zwaar uitgevoerde model heeft een stoer en modern uiterlijk, dankzij een strak, kubistisch design zonder dakhelling. Dit maakt dat de veranda prachtig uitkomt in iedere tuin met een moderne look & feel. Kom het zelf bekijken in onze showtuin, waar we een showmodel opgesteld hebben staan.

Ultraline veranda
Vorige
Volgende

Specificaties ultraline classic veranda

 • Kubistisch design zonder dakhelling
 • Geïntegreerde glashelling in de ligger
 • Extra sterke goot, liggers en staanders voor een brede en diepe overspanning
 • Tot 700 cm breed uit een goot op 2 staanders
 • 8 mm veiligheidsglas
 • Maatwerk standaard
 • Geïntegreerde regengoot
 • 3 standaard RAL-kleuren
 • Makkelijk om te bouwen tot tuinkamer met wanden
 • Optioneel uit te breiden met zonwering, LED-verlichting, heaters en meer

Service van Showtuin Heeten

 • Gratis inmeten
 • Montage door eigen monteurs
 • Deskundig advies en offerte op maat
 • Tot 10 jaar garantie
 • Voor elke situatie een passende oplossing mogelijk
Dit zijn de veelgestelde vragen bij de aanschaf van een veranda
Lieveheersbeestje

Veranda met een unieke uitstraling

De Ultraline Classic springt direct in het oog door het fraaie, horizontale design, zonder dakhelling. Het afschot wordt gevormd door de vrijwel onzichtbare glashelling in de liggers, waarop het regenwater kan weglopen in een geïntegreerde regengoot. Dit geeft de veranda een uiterst exclusieve uitstraling. Het design is naar eigen voorkeur te personaliseren met tal van extra toebehoren, zoals (glazen) wanden en schuifpuien, meerdere RAL-kleuren, zonwering, ledverlichting en meer. 

Uiterst stevige veranda

De Ultraline Classic scoort ook op stevigheid. De constructie bestaat uit een extra stevige goot, liggers en staanders, waardoor de veranda beschikt over een hoge daklast. De stevige constructie maakt het ook mogelijk de veranda uit te breiden tot een lengte van 7 meter en een diepte van 5 meter. En dat op slechts 2 staanders, waardoor u vanuit de veranda een schitterend, onafgebroken uitzicht blijft houden op uw tuin. 

Ultraline Compact en Ultraline Style

De Utraline veranda is, naast de Classic, beschikbaar in nog twee andere uitvoeringen. De Ultraline Style en Ultraline Compact beschikken over dezelfde indrukwekkende eigenschappen, maar met ieder een uniek kenmerk. Maak kennis met de Ultraline Style zonder overstek en de Ultraline Compact zonder voorlijst.

Ultraline Classic veranda kopen

Heeft u interesse in deze veranda? Bij Showtuin Heeten helpen we u graag de ideale Ultraline Classic veranda samen te stellen, afgestemd op uw persoonlijke smaak en de beschikbare ruimte in uw tuin, zodat er één geheel ontstaat. De Ultraline Classic veranda heeft een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien profiteert u van onze uitstekende montage- en aftersalesservice.

Veelgestelde vragen bij aanschaf van een veranda

Waar moet ik rekening mee houden bij de aanschaf van een veranda?

De vele modellen en mogelijkheden per model, maken de keuze van de voor u perfecte veranda tot een lastige.

Bij Showtuin Heeten kunt u rekenen op deskundig en persoonlijk advies. Dat begint met een goed gesprek over alles wat u belangrijk vindt. Gaat u voor strak en onderhoudsarm aluminium of juist voor sfeervol hout? Wanneer wilt u van de veranda gebruik kunnen maken? Alleen op druilerige zomerdagen of ook ’s winters, bij strenge vorst? Vindt u het belangrijk om in de luwte te zitten onder uw veranda? Dit is van invloed op de gewenste uitstraling van de veranda, de functionele eigenschappen en de noodzakelijke accessoires.

Door het stellen van de juiste vragen weten we ons vrijwel direct een goed beeld te vormen van de veranda die u zoekt.

Welke veranda past in mijn tuin?

Naast uw eigen smaak is ook de beschikbare ruimte in uw tuin van invloed op de keuze van de veranda. Hoe breed moet de veranda zijn en welke gevolgen heeft dat voor de gewenste stevigheid van de hoekprofielen en het aantal staanders?

Door de breedte van ons assortiment, de vele standaardafmetingen én de maatwerkmogelijkheden is vrijwel iedere tuin te verrijken met een veranda. Mocht het nodig zijn, dan beschikken wij over de expertise om bestaande modellen op de millimeter nauwkeurig aan te passen, zodat er ook in lastige situaties een naadloze integratie mogelijk is.

Moet ik zelf mijn veranda inmeten en monteren of wordt dat gedaan?

Heeft u de perfecte veranda gevonden? Wij zorgen ervoor dat u er snel van kunt genieten. We komen de veranda persoonlijk inmeten en indien gewenst ontzorgen we u vervolgens met onze uitstekende montageservice. Zo bent u verzekerd van professionele en deskundige montage en behoudt u de fabrieksgarantie.

Ook als de veranda eenmaal staat, zijn we u van dienst als u ons nodig heeft met eersteklas aftersalesservice. Zijn er bijvoorbeeld vervangende onderdelen noodzakelijk? Dan hoeft u maar te bellen. Wij zorgen ervoor dat ze snel en kosteloos worden geleverd en desgewenst gemonteerd.

Welke extra opties kan ik toevoegen?

Iedere veranda is volledig op uw persoonlijke smaak af te stemmen met tal van extra opties. Denk aan (schuif)wanden, boven- en onderdakse zonweringen van veel verschillende doeken, heaters, verlichting en andere toebehoren.

Bovendien zijn alle veranda’s verkrijgbaar in meerdere standaard RAL-kleuren én maatwerkkleuren, indien gewenst. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Deze wil ik!

Deze veranda staat in onze showtuin opgesteld. 
Wij nodigen u van harte uit om deze met eigen ogen te bewonderen. We bespreken dan uw tuinsituatie, uw wensen, de opties en toebehoren en de montage.

Keuze al gemaakt? Bel of mail ons direct voor het maken van een afspraak.

Deze wil ik!

Wij helpen u graag verder met het maken van uw keuze!

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten