Advies op maat
Advies op maat

Topline veranda

De Topline veranda doet zijn naam eer aan. Dit model van topkwaliteit beschikt over een zeer robuuste constructie met een zwaardere goot en grotere staanders. Daarmee profiteert u van een zeer degelijke en duurzame veranda. Bovendien is de veranda volledig te personaliseren met tal van extra toebehoren en maatwerkkleuren. Kom de veranda bekijken in onze showtuin.

Topline veranda
Vorige
Volgende

Specificaties topline veranda

 • Scharnierbaar profiel
 • Flexibele dakhelling
 • 4 standaard RAL-kleuren
 • Tot 700 cm breed uit een goot
 • Montagemateriaal in RAL-kleur
 • 8 mm veiligheidsglas
 • Aluminium klik/schroef proefiel op het dak
 • Maatwerk zonder meerprijs
 • Inzet profiel tussen de liggers voor extra afwerking
 • Extra sterke goot voor een bredere overspanning tussen de staanders
 • Makkelijk om te bouwen tot tuinkamer met wanden
 • Optioneel uit te breiden met zonwering, LED-verlichting, heaters en meer

Service van Showtuin Heeten

 • Gratis inmeten
 • Montage door eigen monteurs
 • Deskundig advies en offerte op maat
 • Levertijd vanaf 4 weken
 • Tot 15 jaar garantie
 • Voor elke situatie een passende oplossing mogelijk
Dit zijn de veelgestelde vragen bij de aanschaf van een veranda
Lieveheersbeestje

Topline veranda personaliseren

De Topline veranda zorgt niet alleen voor een droge, beschutte plek in de tuin, maar is daarnaast ook een belangrijke blikvanger. Daarom is het mogelijk de veranda nauw af te stemmen op uw persoonlijke smaak, met tal van (maatwerk)kleuren en accessoires. Denk aan dichte aluminium wanden voor meer privacy, glazen schuifwanden voor meer beschutting bij wind en diverse zonneschermsystemen met tal van verschillende doeken. Hiermee is iedere Topline te personaliseren tot uw eigen, unieke droomveranda.  

Verkrijgbaar in veel standaardmaten 

Hoe groot of klein uw tuin ook is: dankzij de vele standaardmaten is er altijd een perfect passende Topline in te plaatsen. De veranda heeft een breedte van minimaal 3 tot maximaal 7 meter. Ook bij deze grote overspanning zijn er slechts 2 staanders noodzakelijk, dankzij de stevige constructie. Daardoor profiteert u van een onafgebroken uitzicht. Een veranda breder dan 7 meter is ook mogelijk: in dat geval wordt de goot gekoppeld. Heeft u een tuin met een unieke vorm, waaraan de Topline veranda moet worden aangepast? Dan behoort ook maatwerk tot de mogelijkheden. 

Topline veranda kopen

Bij ons staat, naast kwaliteit, ook service hoog in het vaandel. Bij aanschaf van een Topline veranda ontzorgen we u van A tot Z gedurende de montage. Onze vakmensen hebben de kennis en expertise om uw veranda vakkundig in te meten en te installeren. Loopt u ergens tegenaan, dan hoeft u ons maar te bellen, ook lang nadat de veranda geplaatst is. U bent en blijft onze klant en kunt altijd blijven rekenen op onze service. 

Veelgestelde vragen bij aanschaf van een veranda

Waar moet ik rekening mee houden bij de aanschaf van een veranda?

De vele modellen en mogelijkheden per model, maken de keuze van de voor u perfecte veranda tot een lastige.

Bij Showtuin Heeten kunt u rekenen op deskundig en persoonlijk advies. Dat begint met een goed gesprek over alles wat u belangrijk vindt. Gaat u voor strak en onderhoudsarm aluminium of juist voor sfeervol hout? Wanneer wilt u van de veranda gebruik kunnen maken? Alleen op druilerige zomerdagen of ook ’s winters, bij strenge vorst? Vindt u het belangrijk om in de luwte te zitten onder uw veranda? Dit is van invloed op de gewenste uitstraling van de veranda, de functionele eigenschappen en de noodzakelijke accessoires.

Door het stellen van de juiste vragen weten we ons vrijwel direct een goed beeld te vormen van de veranda die u zoekt.

Welke veranda past in mijn tuin?

Naast uw eigen smaak is ook de beschikbare ruimte in uw tuin van invloed op de keuze van de veranda. Hoe breed moet de veranda zijn en welke gevolgen heeft dat voor de gewenste stevigheid van de hoekprofielen en het aantal staanders?

Door de breedte van ons assortiment, de vele standaardafmetingen én de maatwerkmogelijkheden is vrijwel iedere tuin te verrijken met een veranda. Mocht het nodig zijn, dan beschikken wij over de expertise om bestaande modellen op de millimeter nauwkeurig aan te passen, zodat er ook in lastige situaties een naadloze integratie mogelijk is.

Moet ik zelf mijn veranda inmeten en monteren of wordt dat gedaan?

Heeft u de perfecte veranda gevonden? Wij zorgen ervoor dat u er snel van kunt genieten. We komen de veranda persoonlijk inmeten en indien gewenst ontzorgen we u vervolgens met onze uitstekende montageservice. Zo bent u verzekerd van professionele en deskundige montage en behoudt u de fabrieksgarantie.

Ook als de veranda eenmaal staat, zijn we u van dienst als u ons nodig heeft met eersteklas aftersalesservice. Zijn er bijvoorbeeld vervangende onderdelen noodzakelijk? Dan hoeft u maar te bellen. Wij zorgen ervoor dat ze snel en kosteloos worden geleverd en desgewenst gemonteerd.

Welke extra opties kan ik toevoegen?

Iedere veranda is volledig op uw persoonlijke smaak af te stemmen met tal van extra opties. Denk aan (schuif)wanden, boven- en onderdakse zonweringen van veel verschillende doeken, heaters, verlichting en andere toebehoren.

Bovendien zijn alle veranda’s verkrijgbaar in meerdere standaard RAL-kleuren én maatwerkkleuren, indien gewenst. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Deze wil ik!

Deze veranda staat in onze showtuin opgesteld. 
Wij nodigen u van harte uit om deze met eigen ogen te bewonderen. We bespreken dan uw tuinsituatie, uw wensen, de opties en toebehoren en de montage.

Keuze al gemaakt? Bel of mail ons direct voor het maken van een afspraak.

Deze wil ik!

Wij helpen u graag verder met het maken van uw keuze!

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten