Advies op maat
Advies op maat

Luxline veranda

De Luxline is een van de meest luxe modellen van ons assortiment. De veranda kenmerkt zich door een zeer strak, kubistisch design, dankzij het horizontale verandadak. De fraaie dakconstructie beschikt over elektrisch verstelbare lamellen, die met een druk op de knop zijn te openen en te sluiten. Een lust voor het oog met vele functionele voordelen. Kom de veranda bekijken in onze showtuin.

Luxline veranda
Vorige
Volgende

Specificaties luxline veranda

 • Elektrisch verstelbaar lamellendak
 • Vrijstaand of aan het huis te plaatsen
 • 3 standaard RAL-kleuren
 • Inclusief afstandsbediening
 • Inclusief sneeuw- en vorstsensor
 • Optioneel verkrijgbaar met windsensor
 • Optioneel verkrijgbaar met regensensor
 • Makkelijk om te bouwen tot tuinkamer met wanden
 • Optioneel uit te breiden met zonwering, LED-verlichting, heaters en meer

Service van Showtuin Heeten

 • Gratis inmeten
 • Montage door eigen monteurs
 • Deskundig advies en offerte op maat
 • Levertijd vanaf 4 weken
 • Tot 15 jaar garantie
 • Voor elke situatie een passende oplossing mogelijk

 

Dit zijn de veelgestelde vragen bij de aanschaf van een veranda
Lieveheersbeestje

Luxline veranda met elektrisch verstelbare lamellen

De volautomatisch kantelbare aluminium lamellen in de het dak kunnen 135 graden om hun as worden gedraaid. Hiermee is het mogelijk zelf de hoeveelheid lichtinval en de luchtventilatie te reguleren. De kantelhoek kan nauwkeurig worden bepaald met een afstandsbediening, die standaard bij de veranda wordt geleverd.

De veranda beschikt standaard over een sneeuw- en vorstsensor, die regelt dat de lamellen automatisch worden geopend bij een temperatuur van 2 graden Celsius om schade aan het dak te voorkomen en om eventuele sneeuwlast te vermijden. Verder kan het lamellendak optioneel worden uitgevoerd met een windsensor, die de lamellen automatisch opent bij veel wind, en een regensensor, die de lamellen automatisch sluit als er een bepaalde hoeveelheid regen wordt gedetecteerd.

Veel standaardmaten

De Luxline is verkrijgbaar in veel standaardmaten. U kunt kiezen uit twee lamellendaken: de Lux 350, met een maximale afmeting van 5 bij 3,5 meter, en de Lux 400, met een maximale afmeting van 5 bij 4 meter. Voor beide daken zijn slechts 2 staanders noodzakelijk, zodat u onder de veranda een weids, onafgebroken uitzicht op uw tuin heeft. Door de veranda uit te breiden met glazen schuifwanden maakt u van uw veranda een plek waar u het gehele jaar van kan genieten. De veranda kan ook fungeren als een vrijstaande pergola met een staander in iedere hoek. Door deze plaatsingsvrijheid is er altijd een geschikte Luxline veranda voor uw tuin. 

Luxline veranda kopen

Overtuigd van de voordelen? Breng een bezoek aan Showtuin Heeten. Wij zijn trotse leverancier van deze verandatopper en bieden het model aan met een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Op basis van uw wensen en eisen stellen we in gezamenlijkheid de ideale veranda samen. Bovendien ontzorgen we u desgewenst in de montage. Onze ervaren vakmensen staan voor u klaar om uw veranda professioneel te installeren.  

Veelgestelde vragen bij aanschaf van een veranda

Waar moet ik rekening mee houden bij de aanschaf van een veranda?

De vele modellen en mogelijkheden per model, maken de keuze van de voor u perfecte veranda tot een lastige.

Bij Showtuin Heeten kunt u rekenen op deskundig en persoonlijk advies. Dat begint met een goed gesprek over alles wat u belangrijk vindt. Gaat u voor strak en onderhoudsarm aluminium of juist voor sfeervol hout? Wanneer wilt u van de veranda gebruik kunnen maken? Alleen op druilerige zomerdagen of ook ’s winters, bij strenge vorst? Vindt u het belangrijk om in de luwte te zitten onder uw veranda? Dit is van invloed op de gewenste uitstraling van de veranda, de functionele eigenschappen en de noodzakelijke accessoires.

Door het stellen van de juiste vragen weten we ons vrijwel direct een goed beeld te vormen van de veranda die u zoekt.

Welke veranda past in mijn tuin?

Naast uw eigen smaak is ook de beschikbare ruimte in uw tuin van invloed op de keuze van de veranda. Hoe breed moet de veranda zijn en welke gevolgen heeft dat voor de gewenste stevigheid van de hoekprofielen en het aantal staanders?

Door de breedte van ons assortiment, de vele standaardafmetingen én de maatwerkmogelijkheden is vrijwel iedere tuin te verrijken met een veranda. Mocht het nodig zijn, dan beschikken wij over de expertise om bestaande modellen op de millimeter nauwkeurig aan te passen, zodat er ook in lastige situaties een naadloze integratie mogelijk is.

Moet ik zelf mijn veranda inmeten en monteren of wordt dat gedaan?

Heeft u de perfecte veranda gevonden? Wij zorgen ervoor dat u er snel van kunt genieten. We komen de veranda persoonlijk inmeten en indien gewenst ontzorgen we u vervolgens met onze uitstekende montageservice. Zo bent u verzekerd van professionele en deskundige montage en behoudt u de fabrieksgarantie.

Ook als de veranda eenmaal staat, zijn we u van dienst als u ons nodig heeft met eersteklas aftersalesservice. Zijn er bijvoorbeeld vervangende onderdelen noodzakelijk? Dan hoeft u maar te bellen. Wij zorgen ervoor dat ze snel en kosteloos worden geleverd en desgewenst gemonteerd.

Welke extra opties kan ik toevoegen?

Iedere veranda is volledig op uw persoonlijke smaak af te stemmen met tal van extra opties. Denk aan (schuif)wanden, boven- en onderdakse zonweringen van veel verschillende doeken, heaters, verlichting en andere toebehoren.

Bovendien zijn alle veranda’s verkrijgbaar in meerdere standaard RAL-kleuren én maatwerkkleuren, indien gewenst. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Deze wil ik!

Deze veranda staat in onze showtuin opgesteld. 
Wij nodigen u van harte uit om deze met eigen ogen te bewonderen. We bespreken dan uw tuinsituatie, uw wensen, de opties en toebehoren en de montage.

Keuze al gemaakt? Bel of mail ons direct voor het maken van een afspraak.

Deze wil ik!

Wij helpen u graag verder met het maken van uw keuze!

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten
2e Paasdag
10.00u - 16.00u