Advies op maat
Advies op maat

Designline veranda

De Designline veranda is een absolute aanrader voor in een strakke, moderne tuin. De veranda kenmerkt zich door een exclusieve vormgeving en een uiterst fraaie afwerking. De constructie is naast smaakvol ook ijzersterk door de sterke bovenliggende constructie van stevige liggers. Kom de veranda bekijken in onze showtuin.

Designline veranda
Vorige
Volgende

Specificaties designline veranda

 • Bovenliggende dakconstructie met extra sterke profielen
 • Een vlak aanzien vanaf de onderzijde van het dak én liggers die niet boven de goot uitkomen
 • Optioneel met een naar uw keuze per veld in de te delen schuifdaksysteem
 • Flexibele dakhelling
 • Scharnierbaar profiel
 • Geïntegreerde regengoot
 • 3 standaard RAL-kleuren
 • 8 mm veiligheidsglas
 • Maatwerk zonder meerprijs
 • Makkelijk om te bouwen tot tuinkamer met wanden
 • Optioneel uit te breiden met zonwering, LED-verlichting, heaters en meer

Service van Showtuin Heeten

 • Gratis inmeten
 • Montage door eigen monteurs
 • Deskundig advies en offerte op maat
 • Levertijd vanaf 4 weken
 • Tot 15 jaar garantie
 • Voor elke situatie een passende oplossing mogelijk
Dit zijn de veelgestelde vragen bij de aanschaf van een veranda
Lieveheersbeestje

Designline veranda blinkt uit in stevigheid 

De Designline is een zwaar uitgevoerde veranda, die verkrijgbaar is in zeer veel standaardmaten. Met slechts 2 staanders is een maximale breedte tot maar liefst 7 meter mogelijk. Door de extreem stevige liggers kan er een diepte worden bereikt tot maar liefst 5 meter, zonder staalversteviging. Door het unieke design van de goot komen de liggers niet boven de goot uit, wat de veranda een strakke uitstraling geeft. Dankzij de zeer sterke bovenliggende constructie heeft de veranda een hoge daklast, waardoor deze bestand is tegen hoge sneeuwbelasting.

Schuifdaksysteem en schuifwanden

De Designline veranda is optioneel uit te breiden met veel extra toebehoren, waarmee de veranda volledig is af te stemmen op uw persoonlijke smaak. Een van de opties is het naar eigen voorkeur in te delen schuifdaksysteem. Dit systeem maakt het mogelijk het dak deels open te schuiven op warme, droge dagen, zodat de warmte uit de veranda kan. De Designline is tevens eenvoudig uit te breiden met glazen schuifwanden, waarmee u de veranda geheel kunt afsluiten tot een tuinkamer en er ’s winters ook plezier van heeft.

Designline veranda kopen

Schaft u een Designline veranda aan bij Showtuin Heeten, dan profiteert u van onze uitstekende montage- en aftersalesservice. Ons vakkundige montageteam meet de veranda gratis in en zorgt ervoor dat uw veranda volledig naar wenst wordt opgebouwd, met een perfect passend eindresultaat als gevolg. Mocht u ons na plaatsing nog nodig hebben, dan hoeft u maar te bellen. Eventuele complicaties worden door ons snel en kosteloos opgelost. Uw tuinplezier staat bij ons voorop. 

Veelgestelde vragen bij aanschaf van een veranda

Waar moet ik rekening mee houden bij de aanschaf van een veranda?

De vele modellen en mogelijkheden per model, maken de keuze van de voor u perfecte veranda tot een lastige.

Bij Showtuin Heeten kunt u rekenen op deskundig en persoonlijk advies. Dat begint met een goed gesprek over alles wat u belangrijk vindt. Gaat u voor strak en onderhoudsarm aluminium of juist voor sfeervol hout? Wanneer wilt u van de veranda gebruik kunnen maken? Alleen op druilerige zomerdagen of ook ’s winters, bij strenge vorst? Vindt u het belangrijk om in de luwte te zitten onder uw veranda? Dit is van invloed op de gewenste uitstraling van de veranda, de functionele eigenschappen en de noodzakelijke accessoires.

Door het stellen van de juiste vragen weten we ons vrijwel direct een goed beeld te vormen van de veranda die u zoekt.

Welke veranda past in mijn tuin?

Naast uw eigen smaak is ook de beschikbare ruimte in uw tuin van invloed op de keuze van de veranda. Hoe breed moet de veranda zijn en welke gevolgen heeft dat voor de gewenste stevigheid van de hoekprofielen en het aantal staanders?

Door de breedte van ons assortiment, de vele standaardafmetingen én de maatwerkmogelijkheden is vrijwel iedere tuin te verrijken met een veranda. Mocht het nodig zijn, dan beschikken wij over de expertise om bestaande modellen op de millimeter nauwkeurig aan te passen, zodat er ook in lastige situaties een naadloze integratie mogelijk is.

Moet ik zelf mijn veranda inmeten en monteren of wordt dat gedaan?

Heeft u de perfecte veranda gevonden? Wij zorgen ervoor dat u er snel van kunt genieten. We komen de veranda persoonlijk inmeten en indien gewenst ontzorgen we u vervolgens met onze uitstekende montageservice. Zo bent u verzekerd van professionele en deskundige montage en behoudt u de fabrieksgarantie.

Ook als de veranda eenmaal staat, zijn we u van dienst als u ons nodig heeft met eersteklas aftersalesservice. Zijn er bijvoorbeeld vervangende onderdelen noodzakelijk? Dan hoeft u maar te bellen. Wij zorgen ervoor dat ze snel en kosteloos worden geleverd en desgewenst gemonteerd.

Welke extra opties kan ik toevoegen?

Iedere veranda is volledig op uw persoonlijke smaak af te stemmen met tal van extra opties. Denk aan (schuif)wanden, boven- en onderdakse zonweringen van veel verschillende doeken, heaters, verlichting en andere toebehoren.

Bovendien zijn alle veranda’s verkrijgbaar in meerdere standaard RAL-kleuren én maatwerkkleuren, indien gewenst. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Deze wil ik!

Deze veranda staat in onze showtuin opgesteld. 
Wij nodigen u van harte uit om deze met eigen ogen te bewonderen. We bespreken dan uw tuinsituatie, uw wensen, de opties en toebehoren en de montage.

Keuze al gemaakt? Bel of mail ons direct voor het maken van een afspraak.

Deze wil ik!

Wij helpen u graag verder met het maken van uw keuze!

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten
2e Paasdag
10.00u - 16.00u