Advies op maat
Advies op maat

Budgetline veranda

De Budgetline van Showtuin Heeten is een uitstekende veranda voor een zeer scherpe prijs. Dit hoogwaardige instapmodel is sterk in eenvoud en een budgetvriendelijke oplossing voor elke situatie. De stevige constructie van duurzaam aluminium maakt de Budgetline tegelijkertijd tot een heel degelijke veranda. U profiteert van Duitse kwaliteit voor een Nederlandse prijs.

Budgetline veranda

Specificaties budgetline veranda

 • Hemelwaterafvoer in één van de staanders
 • Verkrijgbaar in veel standaardmaten
 • 3 standaard RAL-kleuren
 • Maatwerk mogelijk
 • Makkelijk om te bouwen tot tuinkamer met wanden
 • Zowel met glas als met polycarbonaat verkijgbaar'
 • Optioneel uit te breiden met zonwering, LED-verlichting, heaters en meer

Service van Showtuin Heeten

 • Gratis inmeten
 • Montage door eigen monteurs
 • Deskundig advies en offerte op maat
 • Levertijd vanaf 4 weken
 • Tot 15 jaar garantie
 • Voor elke situatie een passende oplossing mogelijk
Dit zijn de veelgestelde vragen bij de aanschaf van een veranda
Lieveheersbeestje

Budgetline veranda past altijd

De Budgetline is een strak uitgevoerde veranda met een mooie, minimalistische uitstraling. Onder andere dankzij de rechte geïntegreerde goot en hemelwaterafvoer in één van de staanders, zodat een strakke afwerking ontstaat aan de aanzichtzijde. De Budgetline is verkrijgbaar in zeer veel standaardmaten met een maximale breedte en uitval van respectievelijk 6 en 3 meter. Daarnaast behoort ook maatwerk tot de mogelijkheden, als de situatie in uw tuin om meer specifieke afmetingen vraagt. Er is dus altijd een passende oplossing verkrijgbaar. 


Budgetline veranda opties en accessoires

De Budgetline veranda is volledig af te stemmen op uw persoonlijke smaak met tal van extra opties en accessoires. Zo kan het dak worden uitgevoerd met opaal polycarbonaat of luxe veiligheidsglas. Ook is de veranda verkrijgbaar in drie standaard RAL-kleuren: crème/wit, antraciet en grijs. Hier zit maar liefst 10 jaar kleurgarantie op, dankzij de hoogwaardige poedercoating waarmee de veranda is afgewerkt. Verder kan de Budgetline veranda worden uitgebreid met verlichting, zonwering, glazen schuifwanden en meer. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Budgetline veranda bij Showtuin Heeten

Heeft u interesse in dit populaire en hoogwaardige instapmodel? Bij Showtuin Heeten bieden we de veranda aan tegen een zeer gunstige prijs en met uitstekende service. Zo meten we de veranda gratis in en kunnen we de veranda volledig voor u monteren, indien gewenst. Heeft u meer informatie nodig over dit model? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showtuin, waar u de beste indruk krijgt van de mogelijkheden op verandagebied. 

Veelgestelde vragen bij aanschaf van een veranda

Waar moet ik rekening mee houden bij de aanschaf van een veranda?

De vele modellen en mogelijkheden per model, maken de keuze van de voor u perfecte veranda tot een lastige.

Bij Showtuin Heeten kunt u rekenen op deskundig en persoonlijk advies. Dat begint met een goed gesprek over alles wat u belangrijk vindt. Gaat u voor strak en onderhoudsarm aluminium of juist voor sfeervol hout? Wanneer wilt u van de veranda gebruik kunnen maken? Alleen op druilerige zomerdagen of ook ’s winters, bij strenge vorst? Vindt u het belangrijk om in de luwte te zitten onder uw veranda? Dit is van invloed op de gewenste uitstraling van de veranda, de functionele eigenschappen en de noodzakelijke accessoires.

Door het stellen van de juiste vragen weten we ons vrijwel direct een goed beeld te vormen van de veranda die u zoekt.

Welke veranda past in mijn tuin?

Naast uw eigen smaak is ook de beschikbare ruimte in uw tuin van invloed op de keuze van de veranda. Hoe breed moet de veranda zijn en welke gevolgen heeft dat voor de gewenste stevigheid van de hoekprofielen en het aantal staanders?

Door de breedte van ons assortiment, de vele standaardafmetingen én de maatwerkmogelijkheden is vrijwel iedere tuin te verrijken met een veranda. Mocht het nodig zijn, dan beschikken wij over de expertise om bestaande modellen op de millimeter nauwkeurig aan te passen, zodat er ook in lastige situaties een naadloze integratie mogelijk is.

Moet ik zelf mijn veranda inmeten en monteren of wordt dat gedaan?

Heeft u de perfecte veranda gevonden? Wij zorgen ervoor dat u er snel van kunt genieten. We komen de veranda persoonlijk inmeten en indien gewenst ontzorgen we u vervolgens met onze uitstekende montageservice. Zo bent u verzekerd van professionele en deskundige montage en behoudt u de fabrieksgarantie.

Ook als de veranda eenmaal staat, zijn we u van dienst als u ons nodig heeft met eersteklas aftersalesservice. Zijn er bijvoorbeeld vervangende onderdelen noodzakelijk? Dan hoeft u maar te bellen. Wij zorgen ervoor dat ze snel en kosteloos worden geleverd en desgewenst gemonteerd.

Welke extra opties kan ik toevoegen?

Iedere veranda is volledig op uw persoonlijke smaak af te stemmen met tal van extra opties. Denk aan (schuif)wanden, boven- en onderdakse zonweringen van veel verschillende doeken, heaters, verlichting en andere toebehoren.

Bovendien zijn alle veranda’s verkrijgbaar in meerdere standaard RAL-kleuren én maatwerkkleuren, indien gewenst. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Deze wil ik!

Deze veranda staat in onze showtuin opgesteld. 
Wij nodigen u van harte uit om deze met eigen ogen te bewonderen. We bespreken dan uw tuinsituatie, uw wensen, de opties en toebehoren en de montage.

Keuze al gemaakt? Bel of mail ons direct voor het maken van een afspraak.

Deze wil ik!

Wij helpen u graag verder met het maken van uw keuze!

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten
2e Paasdag
10.00u - 16.00u