Advies op maat
Advies op maat

Basicline veranda

De Basicline veranda is kwaliteit en degelijkheid voor een zeer scherpe prijs. Dit hoogwaardige basismodel is fraai afgewerkt en beschikt over een duurzaam dak van polycarbonaat of glas. Bekijk hem in onze showtuin.

Basicline veranda
Vorige
Volgende

Specificaties basicline veranda

 • Scharnierbaar profiel
 • Flexibele dakhelling
 • 4 standaard RAL-kleuren
 • Tot 795 cm breed uit een goot
 • Montage materiaal in RAL-kleur
 • Polycarbonaat 16 mm 5x structuur
 • Aluminium klik/schroef profiel op het dak
 • Inzet profiel tussen de liggers voor extra afwerking
 • Maatwerk mogelijk
 • Makkelijk om te bouwen tot tuinkamer met wanden
 • Optioneel uit te breiden met zonwering, LED-verlichting, heaters en meer

Service van Showtuin Heeten

 • Gratis inmeten
 • Montage door eigen monteurs
 • Deskundig advies en offerte op maat
 • Levertijd vanaf 4 weken
 • Tot 15 jaar garantie
 • Voor elke situatie een passende oplossing mogelijk
Dit zijn de veelgestelde vragen bij de aanschaf van een veranda
Lieveheersbeestje

Veranda op maat

De Basicline veranda is verkrijgbaar in veel standaardmaten en maatwerkafmetingen met een maximale gootbreedte van maar liefst 795 cm. Breder kan ook omdat de veranda kan worden gekoppeld. Groot voordeel ten opzichte van vergelijkbare modellen is dat de veranda beschikt over scharnierbare hoekprofielen. Hiermee kan de dakhelling worden aangepast van 5 tot 15 graden. De Basicline is door de flexibiliteit geschikt voor iedere gevel.

Maak uw Basicline veranda persoonlijk

De Basicline kunt u afstemmen op uw persoonlijke voorkeur. Zo zijn er 3 stijlvarianten: klassiek, rond of vlak. Terwijl het dak kan worden uitgevoerd in polycarbonaat, helder glas en melkglas. Standaard zijn er 4 RAL-kleuren: antracietgrijs, zilverbrons, gebroken wit en glad wit. Ook hier is maatwerk mogelijk. En tot slot kunt u uw veranda voorzien van tal van extra opties, zoals glazen schuifwanden, verlichting en zonwering.

Basicline veranda kopen

Kiest u voor een Basicline veranda van Showtuin Heeten, dan ontzorgen we u desgewenst volledig op het gebied van montage. Onze vakmensen staan voor u klaar om uw Basicline veranda deskundig en professioneel te plaatsen. Zo bent u verzekerd van een naadloos passend eindresultaat en een fabrieksgarantie van 10 jaar. Ook na plaatsing kunt u rekenen op onze service.

Veelgestelde vragen bij aanschaf van een veranda

Waar moet ik rekening mee houden bij de aanschaf van een veranda?

De vele modellen en mogelijkheden per model, maken de keuze van de voor u perfecte veranda tot een lastige.

Bij Showtuin Heeten kunt u rekenen op deskundig en persoonlijk advies. Dat begint met een goed gesprek over alles wat u belangrijk vindt. Gaat u voor strak en onderhoudsarm aluminium of juist voor sfeervol hout? Wanneer wilt u van de veranda gebruik kunnen maken? Alleen op druilerige zomerdagen of ook ’s winters, bij strenge vorst? Vindt u het belangrijk om in de luwte te zitten onder uw veranda? Dit is van invloed op de gewenste uitstraling van de veranda, de functionele eigenschappen en de noodzakelijke accessoires.

Door het stellen van de juiste vragen weten we ons vrijwel direct een goed beeld te vormen van de veranda die u zoekt.

Welke veranda past in mijn tuin?

Naast uw eigen smaak is ook de beschikbare ruimte in uw tuin van invloed op de keuze van de veranda. Hoe breed moet de veranda zijn en welke gevolgen heeft dat voor de gewenste stevigheid van de hoekprofielen en het aantal staanders?

Door de breedte van ons assortiment, de vele standaardafmetingen én de maatwerkmogelijkheden is vrijwel iedere tuin te verrijken met een veranda. Mocht het nodig zijn, dan beschikken wij over de expertise om bestaande modellen op de millimeter nauwkeurig aan te passen, zodat er ook in lastige situaties een naadloze integratie mogelijk is.

Moet ik zelf mijn veranda inmeten en monteren of wordt dat gedaan?

Heeft u de perfecte veranda gevonden? Wij zorgen ervoor dat u er snel van kunt genieten. We komen de veranda persoonlijk inmeten en indien gewenst ontzorgen we u vervolgens met onze uitstekende montageservice. Zo bent u verzekerd van professionele en deskundige montage en behoudt u de fabrieksgarantie.

Ook als de veranda eenmaal staat, zijn we u van dienst als u ons nodig heeft met eersteklas aftersalesservice. Zijn er bijvoorbeeld vervangende onderdelen noodzakelijk? Dan hoeft u maar te bellen. Wij zorgen ervoor dat ze snel en kosteloos worden geleverd en desgewenst gemonteerd.

Welke extra opties kan ik toevoegen?

Iedere veranda is volledig op uw persoonlijke smaak af te stemmen met tal van extra opties. Denk aan (schuif)wanden, boven- en onderdakse zonweringen van veel verschillende doeken, heaters, verlichting en andere toebehoren.

Bovendien zijn alle veranda’s verkrijgbaar in meerdere standaard RAL-kleuren én maatwerkkleuren, indien gewenst. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Deze wil ik!

Deze veranda staat in onze showtuin opgesteld. 
Wij nodigen u van harte uit om deze met eigen ogen te bewonderen. We bespreken dan uw tuinsituatie, uw wensen, de opties en toebehoren en de montage.

Keuze al gemaakt? Bel of mail ons direct voor het maken van een afspraak.

Deze wil ik!

Wij helpen u graag verder met het maken van uw keuze!

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten