Advies op maat
Advies op maat

Aluminium pergola

De aluminium pergola is een eyecatcher in iedere tuin. Duurzaam en betaalbaar maatwerk, waarmee u het comfort en de uitstraling van uw tuin een enorme boost geeft. U creëert er heel eenvoudig de mooiste vierkante meters van uw tuin mee. De aluminium pergola kan volledig op maat gemaakt worden en is naar wens samen te stellen. Er is voor iedere tuin een passende oplossing.

Aluminium pergola
Vorige
Volgende

Specificaties aluminium pergola

 • Zeer onderhoudsvriendelijk
 • Grote constructie (7m x 7m) mogelijk
 • Montage aan huis of vrijstaand
 • Verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren
 • Maatwerk mogelijk
 • Optioneel uit te breiden met lamellensystemen, zonwering en sfeervolle verlichting

Service van Showtuin Heeten

 • Gratis inmeten
 • Montage door eigen monteurs
 • Deskundig advies en offerte op maat
 • Levertijd vanaf 4 weken
 • Tot 15 jaar garantie
 • Voor elke situatie een passende oplossing mogelijk
Dit zijn de veelgestelde vragen bij de aanschaf van een veranda
Lieveheersbeestje

Aluminium pergola maatwerk

De aluminium pergola bestaat standaard uit een frame van 4 staanders en 4 liggers. Hoeveel ruimte u ook tot uw beschikking heeft in uw tuin, door de vele standaardmaten is er altijd een passende oplossing te realiseren. De mogelijkheden strekken zich uit van een frame van 1 bij 1 meter tot een grote constructie van wel 7 bij 7 meter. Door de vele profielen en koppelstukken zijn er ook veel afwijkende frameconstructies mogelijk voor als u iets bijzonders wilt. De pergola kan vrijstaand worden opgebouwd of aan het huis worden gemonteerd met liggers inclusief muurbevestiging. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Aluminium pergola opties

De aluminium pergola is volledig te customizen met tal van extra toebehoren. Denk aan prachtige lamellensystemen van Fortis, die voor schaduw en beschutting zorgen. U kunt kiezen tussen strakke aluminium systemen en sfeervolle houten systemen van red cedar, aluminium of fraké. Alle drie de materialen zijn geschikt voor buiten en zeer onderhoudsvriendelijk. Verder kan de aluminium pergola worden voorzien van diverse RAL-kleuren, zonwering en windschermen van LuxxOut en verlichting.

Aluminium pergola bij Showtuin Heeten 

Wilt u deze tuintopper in het echt zien? Bij Showtuin Heeten vindt u een mooi showmodel. Hier bent u ook in de gelegenheid om met onze adviseurs van gedachten te wisselen over wat voor uw tuin de beste oplossing is. Wilt u de pergola direct aanschaffen? Wij meten hem gratis voor u in en kunnen u ook ontzorgen in de montage, indien gewenst. Zo bent u verzekerd van een perfect passend eindresultaat.

Veelgestelde vragen bij aanschaf van een veranda

Waar moet ik rekening mee houden bij de aanschaf van een pergola?

De vele mogelijkheden maakt de keuze van de voor u perfecte pergola tot een lastige.

Bij Showtuin Heeten kunt u rekenen op deskundig en persoonlijk advies. Dat begint met een goed gesprek over alles wat u belangrijk vindt. Wanneer wilt u van de pergola gebruik maken? Alleen op zonnige zomerdagen of ook in het najaar of op een druilige dag? Vindt u het belangrijk om in de luwte te zitten onder uw pergola? Dit is van invloed op de gewenste uitstraling van de pergola, de functionele eigenschappen en de noodzakelijke accessoires.

Door het stellen van de juiste vragen weten we ons vrijwel direct een goed beeld te vormen van de pergola die u zoekt.

Welke pergola past in mijn tuin?

Naast uw eigen smaak is ook de beschikbare ruimte in uw tuin van invloed op de keuze van de pergola. Hoe breed moet de pergola zijn en welke gevolgen heeft dit?

Door de breedte van ons assortiment, de vele standaardafmetingen én de maatwerkmogelijkheden is vrijwel iedere tuin te verrijken met een pergola. Mocht het nodig zijn, dan beschikken wij over de expertise om bestaande modellen op de millimeter nauwkeurig aan te passen, zodat er ook in lastige situaties een naadloze integratie mogelijk is.

Moet ik zelf mijn pergola inmeten en monteren of wordt dat gedaan?

Heeft u de perfecte pergola gevonden? Wij zorgen ervoor dat u er snel van kunt genieten. We komen de pergola persoonlijk inmeten en indien gewenst ontzorgen we u vervolgens met onze uitstekende montageservice. Zo bent u verzekerd van professionele en deskundige montage en behoudt u de fabrieksgarantie.

Ook als de pergola eenmaal staat, zijn we u van dienst als u ons nodig heeft met eersteklas aftersalesservice. Zijn er bijvoorbeeld vervangende onderdelen noodzakelijk? Dan hoeft u maar te bellen. Wij zorgen ervoor dat ze snel en kosteloos worden geleverd en desgewenst gemonteerd.

Welke extra opties kan ik toevoegen aan mijn pergola?

Iedere pergola is volledig op uw persoonlijke smaak af te stemmen met tal van extra opties. Denk aan lamellensystemen, zonwering , windschermen en andere toebehoren.

Bovendien zijn alle veranda’s verkrijgbaar in meerdere standaard RAL-kleuren én maatwerkkleuren, indien gewenst. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Deze wil ik!

Deze veranda staat in onze showtuin opgesteld. 
Wij nodigen u van harte uit om deze met eigen ogen te bewonderen. We bespreken dan uw tuinsituatie, uw wensen, de opties en toebehoren en de montage.

Keuze al gemaakt? Bel of mail ons direct voor het maken van een afspraak.

Deze wil ik!

Wij helpen u graag verder met het maken van uw keuze!

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten