Advies op maat
Advies op maat
Veranda's in Raalte
Inspiratie voor uw tuin

Veranda's in Raalte

Verhoog het comfort van uw tuin en betrek deze bij uw woonkamer met een veranda van Showtuin Heeten. Geniet van uw tuin en zit toch beschut tegen zon, regen en wind.

Profiteer zowel in de zomer als in de winter van uw veranda

Een veranda is niet alleen geschikt voor in de zomermaanden. Ook in de herfst, winter en lente profiteert u van de vele voordelen ervan.

In de zomer houdt de veranda een hoop warmte tegen, zodat het in huis koeler blijft. En ‘s avonds blijft u langer buiten zitten omdat het lang aangenaam blijft onder de overkapping. Bij een zomerse regenbui zet u de deur open zodat het binnen lekker afkoelt, zonder dat het nat wordt.

Maar ook als het minder mooi weer is, geniet u met volle teugen van uw veranda. Een flinke regenbui in de herfst hoeft u er niet van te weerhouden om in de tuin te zitten. U zit lekker droog en het getik van de regen geeft juist een extra sfeer aan het buiten zitten.

Veranda's op 10 minuten rijden vanaf Raalte

Bij Showtuin Heeten vindt u diverse soorten aluminium veranda's ’s. Met glazen dak, met een hoek, een veranda met wanden of een vrijstaande veranda. Enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden die wij u bieden.

De profielen van onze veranda’s zijn van extra dik aluminium, wat zorgt voor maximale stabiliteit. Wilt u de soorten veranda’s eens op uw gemak in het echt bewonderen? Wij nodigen u graag bij ons uit in Heeten. Vanuit Raalte nog geen 10 minuten rijden. U bent van harte welkom!

De juiste veranda voor uw tuin vinden? Bekijk alle veranda’s of kom bij ons langs in Heeten.

Veranda's - hotspot - zwart

De gezelligste hotspot in de tuin

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vrij.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten
Vrijdag 1 juli
08.00 - 15.00 uur