Luxline veranda
Topline veranda
Topline veranda

De Topline veranda van Aluxe doet zijn naam eer aan. Dit model van topkwaliteit beschikt over een zeer robuuste constructie met een zwaardere goot en grotere staanders. Daarmee profiteert u van een zeer degelijke en duurzame veranda. De veranda kan worden uitgevoerd met een dak van hoogwaardig polycarbonaat of glas en is, indien gewenst, volledig afsluitbaar met extra (glazen) wanden. In onze showtuin kunt u de veranda met eigen ogen bewonderen.

Basicline veranda

Designline veranda

Designline veranda

De Designline veranda van Aluxe is een absolute aanrader voor in een strakke, moderne tuin. De veranda kenmerkt zich door een exclusieve vormgeving en een uiterst fraaie afwerking. De constructie is naast smaakvol ook ijzersterk door de sterke bovenliggende constructie van stevige liggers. Daarmee is de veranda bestand tegen hoge sneeuwbelasting. De veranda kan optioneel worden uitgevoerd met luxe schuifdaksysteem.

 

Bekijk de Designline veranda
Ultraline veranda

Ultraline veranda

Met de Ultraline veranda van Aluxe profiteert u van een zeer exclusief product. Het model beschikt over een unieke constructie zonder zichtbaar afschot. De veranda is uit te breiden tot wel 7 meter lang en 5 meter diep. En dat op slechts twee staanders, waardoor de veranda het uitzicht op uw tuin zo min mogelijk in de weg zit. Kom het zelf bekijken in onze showtuin, waar we de Ultraline veranda in hebben opgenomen.

Bekijk de Ultraline veranda
Aluminium pergola's

Aluminium pergola's

Met een vrijstaande pergola is het mogelijk om welke plek dan ook te verrijken met een gezellige zithoek. De pergola heeft een open dakconstructie waartussen beplanting kan groeien. De open dakconstructie kan ook worden aangevuld met meerdere opties, zoals zonwering voor extra schaduw op zonnige dagen of verlichting voor meer sfeer in de avonduren.

Bekijk de Aluminium pergola's
Woodline veranda

Woodline veranda

De Woodline veranda van douglashout is een absolute topper voor in de landelijke tuin met de nadruk op natuurlijke producten. De warme tinten van het hout dragen bij aan een zeer sfeervolle tuin, waar het van vroeg in het voorjaar tot ver in het najaar heerlijk toeven is. Zeker als u de veranda uitbreidt met wanden voor nog meer beschutting. U bent van harte welkom in onze showtuin om deze veranda met eigen ogen te komen bekijken.

Bekijk de Woodline veranda
Vlinder

Veranda

De tuin is een belangrijk onderdeel van de totale leefomgeving, waar we het liefst het hele jaar door gebruik van maken. Met de juiste veranda wordt dit mogelijk. Bij Showtuin Heeten beschikken we over een zeer uitgebreid aanbod waarmee u onder alle weersomstandigheden van uw tuin kunt genieten.

Veranda’s van hoogwaardige kwaliteit

Wij leveren strikt van vooraanstaande leveranciers. Zo is een groot deel van onze collectie afkomstig van Aluxe, waar veruit de beste veranda’s vandaan komen. Welk model u ook kiest: u kunt rekenen op hoogwaardige kwaliteit en design van topniveau. Ze zijn bovendien zeer onderhoudsvriendelijk en worden geproduceerd van alleen de meest duurzame materialen, die voldoende bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.

Veranda’s in alle soorten en maten

Wij leveren allerlei soorten veranda’s, variërend in o.a. kleur, materiaal, diepte, lengte en aantal staanders. Voor ieder type tuin en woning is er een geschikt product beschikbaar. Alle modellen zijn eenvoudig te monteren en te bevestigen tegen de gevel van uw woning. Enkele modellen zijn ook vrijstaand te monteren, wat u meer plaatsingsvrijheid oplevert.

Veranda’s met modulaire opbouw

Onze veranda’s worden modulair opgebouwd en zijn volledig af te sluiten met extra wanden. Bijvoorbeeld met luxe glazen schuifwanden, waarmee u de veranda in een handomdraai omtovert toch een gezellige tuinkamer, terwijl het uitzicht op uw tuin behouden blijft. Hiermee is de veranda ook bij onstuimig weer een aangename plek om toch van uw tuin te genieten. Ook vele extra toebehoren als verlichting en zonneschermen behoren tot de mogelijkheden.

Veranda kopen bij Showtuin Heeten

In onze showtuin staan mooie showmodellen opgesteld, die een goede indruk geven van de diversiteit aan mogelijkheden. U bent van harte welkom om inspiratie op te doen of om meer informatie in te winnen van het product dat uw voorkeur heeft. Onze adviseurs helpen u graag met tips en advies om uw keuze te vergemakkelijken. Heeft u al een veranda op het oog? Dan stellen we graag een vrijblijvende offerte voor u op. U bent van harte welkom.

Goedenacht!

Ik help u graag verder met
het maken van uw keuze.

Jeroen Jeroen
Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m vr.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten