Advies op maat
Advies op maat

Veranda

De tuin is een belangrijk onderdeel van de totale leefomgeving, waar we het liefst het hele jaar door gebruik van maken. Met de juiste veranda wordt dit mogelijk. Bij Showtuin Heeten beschikken we over een zeer uitgebreid aanbod waarmee u onder alle weersomstandigheden van uw tuin kunt genieten.

Ons assortiment veranda's

Een veranda moet u in het echt zien
Jeroen

Welk materiaal, welk glas en moet er zonwering in? Een veranda is een belangrijke aankoop. Daar wilt u dus de juiste keuze in maken. Ik help u hier graag bij. Een afspraak is zo gemaakt. U kiest zelf wanneer het u uitkomt!  Tot binnenkort.

Jeroen

Veelgestelde vragen bij aanschaf van een veranda

Waar moet ik rekening mee houden bij de aanschaf van een veranda?

De vele modellen en mogelijkheden per model, maken de keuze van de voor u perfecte veranda tot een lastige.

Bij Showtuin Heeten kunt u rekenen op deskundig en persoonlijk advies. Dat begint met een goed gesprek over alles wat u belangrijk vindt. Gaat u voor strak en onderhoudsarm aluminium of juist voor sfeervol hout? Wanneer wilt u van de veranda gebruik kunnen maken? Alleen op druilerige zomerdagen of ook ’s winters, bij strenge vorst? Vindt u het belangrijk om in de luwte te zitten onder uw veranda? Dit is van invloed op de gewenste uitstraling van de veranda, de functionele eigenschappen en de noodzakelijke accessoires.

Door het stellen van de juiste vragen weten we ons vrijwel direct een goed beeld te vormen van de veranda die u zoekt.

Welke veranda past in mijn tuin?

Naast uw eigen smaak is ook de beschikbare ruimte in uw tuin van invloed op de keuze van de veranda. Hoe breed moet de veranda zijn en welke gevolgen heeft dat voor de gewenste stevigheid van de hoekprofielen en het aantal staanders?

Door de breedte van ons assortiment, de vele standaardafmetingen én de maatwerkmogelijkheden is vrijwel iedere tuin te verrijken met een veranda. Mocht het nodig zijn, dan beschikken wij over de expertise om bestaande modellen op de millimeter nauwkeurig aan te passen, zodat er ook in lastige situaties een naadloze integratie mogelijk is.

Moet ik zelf mijn veranda inmeten en monteren of wordt dat gedaan?

Heeft u de perfecte veranda gevonden? Wij zorgen ervoor dat u er snel van kunt genieten. We komen de veranda persoonlijk inmeten en indien gewenst ontzorgen we u vervolgens met onze uitstekende montageservice. Zo bent u verzekerd van professionele en deskundige montage en behoudt u de fabrieksgarantie.

Ook als de veranda eenmaal staat, zijn we u van dienst als u ons nodig heeft met eersteklas aftersalesservice. Zijn er bijvoorbeeld vervangende onderdelen noodzakelijk? Dan hoeft u maar te bellen. Wij zorgen ervoor dat ze snel en kosteloos worden geleverd en desgewenst gemonteerd.

Welke extra opties kan ik toevoegen?

Iedere veranda is volledig op uw persoonlijke smaak af te stemmen met tal van extra opties. Denk aan (schuif)wanden, boven- en onderdakse zonweringen van veel verschillende doeken, heaters, verlichting en andere toebehoren.

Bovendien zijn alle veranda’s verkrijgbaar in meerdere standaard RAL-kleuren én maatwerkkleuren, indien gewenst. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Service
Lieveheersbeest

Service van Showtuin Heeten

  • Gratis inmeten
  • Montage door eigen monteurs
  • Deskundig advies en offerte op maat
  • Levertijd vanaf 3 weken
  • Tot 10 jaar garantie

Wij staan voor u klaar!

Wij hebben een zeer groot assortiment aluminium en houten veranda’s, pergola’s en overkappingen. Om u volledig te ontzorgen hebben wij ons eigen montageteam dat alles voor u regelt. Van inmeten t/m plaatsen. Ervaar onze service van a tot z. We nodigen u graag uit in onze showtuin, waar we ons complete assortiment voor u hebben opgesteld.

Wij helpen u graag verder met het maken van uw keuze. Heeft u al een veranda gezien of wilt u meer informatie? Bel of mail ons direct.

Wij staan voor u klaar!

Wij helpen u graag verder met het maken van uw keuze!

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten