Advies op maat
Advies op maat
Lightpro
Inspiratie voor uw tuin

Lightpro tuinverlichting

Met de juiste verlichting geeft u uw tuin een extra dimensie. Lightpro tuinverlichting is daarvoor bij uitstek geschikt. Hiermee zet u uw tuin letterlijk en figuurlijk in de spotlights en creëert u een ontspannende plek om 's avonds heerlijk tot rust te komen. Showtuin Heeten is trotse dealer van dit vooraanstaande merk tuinverlichting.

Lightpro tuinverlichting, voor iedere toepassing een passend product

Het zeer ruime Lightpro assortiment maakt het mogelijk om uw tuin op allerlei manieren sfeervol uit te lichten. Denk aan staande lampen en wandlampen voor een functioneel effect, maar ook aan spots en uplights onder bomen en struiken of decklights, verwerkt in vlonders of bestrating. Zo creëert u naast een functioneel ook een idyllisch effect. Dit ruime assortiment wordt continu verrijkt met nieuwe producten, ontwikkeld op basis van de laatste trends. Welk product u ook kiest, u kunt rekenen op stijlvol design, vervaardigd van hoogwaardige materialen.

Lightpro tuinverlichting, eenvoudig aan te sluiten

Ander groot voordeel van Lightpro is de gebruiksvriendelijkheid. De 12 volt tuinverlichting laat zich zeer makkelijk, veilig en snel aanleggen door de unieke connector. Deze bestaat uit slechts één deel en kan in een handomdraai worden aangesloten. Ook aftakkingen zijn eenvoudig te maken, zodat het systeem makkelijk is uit te breiden. Voor het aansluiten zijn er diverse accessoires verkrijgbaar, zoals transformatoren en kabels. Ook bewegingsmelders en afstandsbedieningen zijn verkrijgbaar.

Lightpro bij Showtuin Heeten

Bij Showtuin Heeten hebben we een ruime collectie Lightpro tuinverlichting in het assortiment. De producten worden overzichtelijk gepresenteerd in onze showroom waar u een compleet beeld krijgt van de mogelijkheden en u snel vindt wat u zoekt. Hulp nodig bij uw keuze? Onze adviseurs staan voor u klaar met tips en advies. Kom naar Showtuin Heeten en laat u inspireren.

tuin inspiratie tuinstijl - groen / boerderij

Welke tuinstijl past bij u? Ontdek het hier!

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten