Advies op maat
Advies op maat
In-lite
Inspiratie voor uw tuin

In-lite verlichting, uw tuin in de spotlights

Maak uw tuin extra sfeervol met de tuinverlichting van in-lite. Dit vooraanstaande merk tuinverlichting biedt een scala aan LED-buitenlampen van hoogwaardige kwaliteit. Hiermee maakt u uw tuin ook in de avonduren tot een heerlijke plek om de dag af te sluiten.

In-lite verlichting, kwaliteit van eigen bodem

Van lichtbron en behuizing tot de coating: in-lite ontwerpt en produceert haar tuinverlichting zelf. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen, waaronder roestvast staal (RVS), (geanodiseerd) aluminium en kunststof. De armaturen worden zodanig geconstrueerd dat ze weerstand bieden aan extreme weersomstandigheden. Alle producten van in-lite worden getest op kwaliteit en aangeboden met vijf jaar garantie, zodat u verzekerd bent van degelijkheid.

In-lite tuinverlichting in alle soorten en maten

Het assortiment van in-lite bevat een grote variëteit aan verschillende armaturen. Denk aan grondspots, wandlampen, staande lampen, opbouwlampen en buitenspots met bijbehorende accessoires en systemen. Dit zeer brede assortiment wordt continu verbeterd en vernieuwd met duurzame, innovatieve producten, die niet alleen 's avonds, maar ook overdag een smaakvolle toevoeging zijn aan uw tuin. Zo zijn er veel nieuwe kleuren, afwerkingen en accessoires geïntroduceerd, waarmee de armaturen en lichtbeelden nauw zijn af te stemmen op de gewenste sfeer.

In-lite bij Showtuin Heeten

Van het totale in-lite assortiment is een groot deel te bewonderen in onze showtuin. Hiervoor hebben we een aparte ruimte ontwikkeld waar de tuinverlichting volledig tot haar recht komt: onze lichtstudio. In deze donkere ruimte, ingericht als een tuin, heeft u de mogelijkheid om via een tablet zelf uw ideale lichtplan samen te stellen, waar u bovendien direct het effect van kunt beoordelen. Zo helpen we u de beste keuze te maken. Wilt u meer informatie over onze in-lite tuinverlichting? Onze adviseurs kunnen u er alles over vertellen en helpen u bij het maken van uw keuze, indien gewenst. U bent van harte welkom in Showtuin Heeten.

tuin inspiratie tuinstijl - groen / boerderij

Welke tuinstijl past bij u? Ontdek het hier!

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten