Advies op maat
Advies op maat
Tuinverlichting
Inspiratie voor uw tuin

Tuinverlichting, sfeervol en functioneel

Tuinverlichting is enorm bepalend voor de sfeer in uw tuin. Een goed doordacht lichtplan geeft uw tuin een totaal andere uitstraling zo gauw het donker wordt. Door elementen als trappen, opstapjes, muren en terrassen slim te verlichten, creëert u niet alleen meer sfeer, maar zorgt u ook voor een ruimtelijk effect. Bekijk de mogelijkheden die we daarvoor aanbieden!

Ons assortiment Tuinverlichting

Soorten tuinverlichting

Tuinverlichting is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Ook in onze showtuin bieden we u veel verschillende producten aan, die we presenteren in onze lichtstudio. Een donkere ruimte waarin u zelf uw ideale lichtplan samenstelt. U heeft de keuze uit wandlampen, staande lampen, grondspots, buitenspots en andere verlichting. Voor iedere toepassing is er een geschikt product, waar u jarenlang plezier van heeft. In onze showtuin helpen we u graag dat product te vinden.

Tuinverlichting, waar moet ik op letten?

Iedere lantaarn, grondspot of wandlamp beïnvloedt op verschillende wijzen de sfeer in uw tuin. Dat maakt het belangrijk om u op voorhand goed te oriënteren op alle mogelijkheden. Wat wilt u met de verlichting bereiken? Een ruimtelijk effect creëert u met enkele lichtbronnen achterin de tuin. Meerdere wandlampen, repeterend geplaatst op bijvoorbeeld een muur of schutting, zorgen voor diepte. Een idyllisch effect creëert u door grondspots te installeren onder bomen en struiken. Voor een mooi contrast tussen licht en donker is het belangrijk om niet te veel van de tuin te verlichten. Maar wel voldoende, zodat de verlichting functioneel blijft.

Naast de verlichting zijn ook de armaturen belangrijk. De kleur van de armaturen beïnvloedt evengoed de sfeer in uw tuin. Bij Showtuin Heeten heeft u de keuze uit zilver, donkergrijs, corten, wit, zwart en RVS. Kies voor witte armaturen voor een strak resultaat. Liever een tijdloze uitstraling? Kies dan voor zwart of donkergrijs. Met RVS-armaturen zorgt u voor een meer robuust effect. Wij helpen u graag bij uw keuze. Bekijk onze inspiratietuinen of laat u adviseren door onze adviseurs. Zij staan voor u klaar met tips en advies, om u te helpen aan de meest ideale tuinverlichting, die uw tuin een compleet nieuwe uitstraling geeft.

Tuinverlichting aanleggen

Het aanleggen van onze tuinverlichting is zeer eenvoudig, maar verschilt per type tuinverlichting. Alle verlichting is gebaseerd op laagspanning (12 volt) en daarmee eenvoudig en veilig te installeren, zonder dat hier al te veel technische kennis voor nodig is. De bij de verlichting geleverde handleiding vertelt u stapsgewijs hoe u zorgt voor een professioneel aangelegd systeem. Voor vragen kunt u altijd terecht bij onze adviseurs. We staan zes dagen in de week voor u klaar.

Tuinverlichting voor een goede prijs bij Showtuin Heeten

Showtuin Heeten is leverancier van hét toonaangevende merk: in-lite. Van dit merk hebben we een breed aanbod kwaliteitsverlichting, geschikt voor allerlei toepassingen en verkrijgbaar in vele prijsklassen. Bekijk ons complete aanbod online, of kom langs in onze showtuin voor persoonlijk advies. U bent van harte welkom!

tuin inspiratie - inspiratie - rode blaadjes

Inspiratie nodig voor uw tuin?

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten