Advies op maat
Advies op maat
Tuintimmerhout
Inspiratie voor uw tuin

Tuintimmerhout

Hout is en blijft een populair materiaal voor zeer veel verschillende toepassingen. Zeker in tuinen met een mooie natuurlijke uitstraling, waar hout als natuurlijk materiaal een perfecte aanvulling op is. Showtuin Heeten heeft een ruim assortiment tuinhout met de mooiste schuttingen, meubels en vlonderterrassen van uiteenlopende typen hout. U bent van harte welkom in onze showtuin om dit ruime aanbod te komen bekijken.

Veelzijdig assortiment tuintimmerhout van Woodvision

Ons tuinhout is afkomstig van Woodvision, een trendsetter op het gebied van tuinhout. We leveren de volledige collectie, die met oog voor detail is samengesteld. Uitgangspunt: iedereen moet kunnen genieten van het buitenleven. Daarom leveren we tuinhout in iedere stijl voor elke tuin. Met kwaliteit en robuustheid als constante factor in dit veelzijdige assortiment. Bovendien wordt het assortiment jaarlijks aangevuld met nieuwe producten, zodat we u de laatste trends kunnen aanbieden.

Duurzaam tuinhout

Tuinhout is een natuurproduct dat de juiste bescherming nodig heeft om mooi te blijven. Het tuinhout van Woodvision wordt in eigen beheer verduurzaamd door het onder hoge druk te impregneren in vacuümtanks. Dat verlengt de levensduur van het tuinhout enorm, ten opzichte van onbehandeld hout. De duurzaamheid van het hout komt ook tot uiting in de diverse duurzame certificaten waarover het tuinhout beschikt, zoals FSC, KOMO en RVS.

Tuinhout bij Showtuin Heeten

Door tuinhout aan te schaffen bij Showtuin Heeten, profiteert u van een gunstige prijs-kwaliteitverhouding en een uitstekende service met zeer korte lijnen. Voorop staat dat u tevreden bent met uw aankoop. Bovendien kunnen we de montage voor u uit handen nemen. We werken samen met een breed netwerk van hoveniers, dat we voor ieder project kunnen inzetten. Zelfs voor de ontwikkeling van een unieke houten overkapping, mocht u iets bijzonders willen in plaats van een van onze modulaire oplossingen.

250 keramische tegels

Meer dan 250 soorten keramische tegels

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten