Tuinhout en schuttingen
Inspiratie voor uw tuin

Tuinhout en schuttingen, duurzaam en sfeervol

Hout is en blijft een populair materiaal voor zeer veel verschillende toepassingen. Zeker in tuinen met een mooie natuurlijke uitstraling, waar hout als natuurlijk materiaal een perfecte aanvulling op is. Showtuin Heeten heeft een ruim assortiment tuinhout van leverancier Woodvision, bestaande uit de mooiste schuttingen, meubels en vlonderterrassen van uiteenlopende typen hout.

U bent van harte welkom in onze showtuin om dit ruime aanbod te komen bekijken.

Houten omheiningen, tuinafscheidingen en meer

Op zoek naar een hoogwaardige omheining of tuinafscheiding van hout? Bij Showtuin Heeten bent u aan het goede adres. Hier vindt u een compleet aanbod van de mooiste schuttingschermen en stevige omheiningen in allerlei soorten en maten. Onze schuttingen zorgen niet alleen voor privacy, maar geven uw tuin ook een warme, rustieke uitstraling.

De schuttingen en omheiningen kunnen worden voorzien van veel verschillende poorten en tuindeuren voor als uw tuin beschikt over een achterom. Naast de volledig dichte modellen, leveren we ook de zogenaamde trellissen: roosters van zich kruisende latten, waartussen uw klimplanten kunnen groeien. Geweldige producten om de natuurlijke uitstaling van uw tuin nog meer kracht bij te zetten.

Naast omheiningen en tuinafscheidingen leveren we ook allerlei andere houten tuinartikelen, zoals houten tuinmeubelen, dierenverblijven, rozenbogen, hekwerken, speeltoestellen en meer. U kunt zelfs uw volledige terras aanleggen met hout. Daarvoor zijn er handige vlonderplanken verkrijgbaar, die uw terras een warme, gezellige uitstraling geven. Voor specifieke wensen met betrekking tot houten tuinartikelen bent u van harte welkom in onze showtuin.

Tuinhout in allerlei soorten

Hout is verkrijgbaar in vele soorten. Denk aan vuren, grenen, douglas en hardhout. Met name douglas hout is steeds meer in opkomst. Hoewel dit Noord-Europese hout nog niet de bekendheid heeft van eiken, beuken of vuren, is het toch zeer in trek door zijn gunstige eigenschappen. Zo is het hout enorm duurzaam; zelfs onbehandeld gaat het lang mee, waardoor het een goed alternatief is voor bijvoorbeeld geïmpregneerd vurenhout. Naast houten tuinartikelen, leveren we ook producten van composiet. Dit bijzondere materiaal is een mix van hout en kunststof: een combinatie die het materiaal zeer duurzaam maakt. Ondanks dat de producten deels uit kunststof bestaan, zien ze er toch heel natuurlijk uit.

Tuinhout bij Showtuin Heeten

Hout is al met al een veelzijdig tuinmateriaal, waar u vele kanten mee op kunt. Ieder houtsoort heeft weer een eigen karakter en een andere uitstraling. Hout heeft dus ook een heel decoratieve functie en is van veel invloed op de sfeer in uw tuin. Het materiaal is makkelijk bewerkbaar en dus breed toepasbaar in ieder tuinontwerp. Voor meer tips, advies en inspiratie nodigen wij u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen in onze showtuin. Hier inspireren we u graag met alle mogelijkheden.

Goedemiddag!

Ik help u graag verder met
het maken van uw keuze.

Twan Twan
Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m vr.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 14.00 uur
Zondag
Gesloten
 
Kerstvakantie
21-12-2020 t/m 03-01-2021