Advies op maat
Advies op maat
Tuinafwatering
Inspiratie voor uw tuin

Tuinafwatering, functioneel en stijlvol

Om overtollig regenwater op uw terras of oprit te voorkomen, is het belangrijk dat u een goed afwateringssysteem in uw tuin aanlegt. Zeker in Nederland, waar we regelmatig te maken hebben met lange en heftige buien, is het belangrijk dat de tuinafwatering goed functioneert. Maar het oog wil ook wat. Daarom kunt u bij Showtuin Heeten terecht voor een breed assortiment stijlvolle producten voor het aanleggen van tuinafwatering.

Van afvoerput tot afvoergoot

Showtuin Heeten biedt alles wat u nodig heeft voor het aanleggen van een goede afwatering. Van diverse soorten roostergoten tot mooie sleufgoten en afvoerputjes. De juiste hemelwaterafvoer zorgt ervoor dat de entree naar uw woning, de oprit, de garage en het terras ook bij hevige regenval beloopbaar blijven. Met goed aangelegde goten wordt het water over de volledige gootlengte snel opgenomen en afgevoerd. De verharding rondom uw woning droogt zo weer snel op. Dankzij de uitgebreide roosterkeuze van Showtuin Heeten vindt u voor iedere bestrating soort een aansluitende goot. Van trendy en strak tot klassiek.

Hemelwaterinfiltratie voor uw tuin

Wateroverlast is niet per definitie het resultaat van (te) veel bestrating in uw tuin. Klimaatverandering maakt dat regenbuien intensiever worden en het overtollige water schade kan aanrichten. Tegelijkertijd ontstaan vaker en langere periodes van droogte. Na het opvangen van het regenwater heeft u de keuze om het water in de tuin te laten of af te voeren. Met infiltratie in uw tuin voorkomt u overlast in de wijk en maakt u uw eigen tuin beter bestand tegen langere periodes van droogte.

Tuinafwatering aanleggen

De afwateringssystemen zijn makkelijk te verwerken en worden geleverd inclusief een verzinkt stalen rooster of kunststof rooster. Het is mogelijk de goot te combineren met andere roosters of sleufopzetstukken. Deze systemen kunnen worden aangesloten op het hemelwaterriool, maar ook op een infiltratiesysteem voor een bijdrage aan een goede waterhuishouding in uw tuin.

Goedemorgen!

Ik help u graag verder met
het maken van uw keuze.

Paul Paul
Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten