Advies op maat
Advies op maat
Vlinder

Moderne tuin, een verlengstuk van de woning

Een moderne tuin is over het algemeen te herkennen aan een strak lijnenspel, symmetrie, een evenwichtig design en een duidelijke structuur. En bovenal: de moderne tuin is een verlengstuk van onze woning. Een plek waar we het liefst zo veel mogelijk tijd in doorbrengen, van vroeg in het voorjaar tot ver in het najaar. In samenwerking met de opdrachtgever van deze strakke tuin in Markelo zijn we op zoek gegaan naar de producten en materialen die dat mogelijk maken.

Strakke bestrating, de basis voor een moderne tuin

De bestrating is een essentiële basis in iedere tuin met een moderne look & feel. Daarom is ook in deze tuin de nadruk gelegd op een ruim opgezet terras. Een groot terras betekent minder onderhoud, waardoor er meer tijd overblijft voor ontspanning. Dat geldt zeker voor dit terras, dat is aangelegd met onderhoudsvriendelijke, kleur- en krasvaste keramische tegels. De tegels zijn verwerkt met een voegmortel, die het terras onkruidvrij maakt. De mooie grijze kleur en het middelgrote formaat van 60 x 60 geven het terras een zeer strakke uitstraling.

Gekloofde muurelementen

Het terras contrasteert mooi met de gekloofde muurblokken van de border, die de moderne tuin een nostalgisch randje geven. Dat geldt ook voor de klinkerstenen en de getrommelde bestrating van de oprit en het tuinpad langs het huis. Door deze natuurlijke accenten komt er extra veel nadruk te liggen op de strakke bestrating van het terras. Aangezien een groot deel van de tuin is bestraat is goede tuinafwatering van essentieel belang. Deze is geborgd met een strakke draingoot langs de border.

Aluminium veranda, buiten genieten met het comfort van binnen

Onmisbaar in iedere moderne tuin is een veranda. Hiermee betrekt u de tuin bij de woning en heeft u altijd een droge en beschutte plek. Voor deze tuin is de keuze gevallen op een veranda van duurzaam aluminium. Dit onderhoudsvriendelijke materiaal combineert perfect met de donkergrijze keramische tegels van het terras. De veranda is op maat verkrijgbaar en daarom toepasbaar in iedere situatie. Bovendien kunt u de veranda uitbreiden met extra toebehoren als schuifwanden, waarmee u de tuin extra huiselijk maakt.

Wilt u ook een moderne tuin? We denken graag met u mee. Kom langs in onze showtuin en vertel ons uw ideeën. We zoeken er graag de meest ideale producten bij.

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten
2e Paasdag
10.00u - 16.00u