Advies op maat
Advies op maat
Vlinder

Landelijke tuin, versterkt met een weids keramisch terras

Deze prachtige tuin heeft alles wat een landelijke tuin nodig heeft. De tuin grenst aan een bosrijke omgeving en heeft een groot oppervlak, dat de tuin een weidse uitstraling geeft. Daarmee wordt de basis gelegd voor een mooie, rustieke tuin, die bij uitstek geschikt is om heerlijk tot rust te komen en te ontsnappen aan de dagelijkse drukte.

Bestrating landelijke tuin

Om de weidse uitstraling van de tuin te versterken, is gekozen voor een ruim opgezet terras van grote keramische tegels. Dit ruime terras maakt de tuin ook heel onderhoudsvriendelijk, ondanks het natuurlijke karakter van de tuin. De subtiele krasjes en natuurlijke patronen van de keramische toplaag, zorgen voor een stoere look ’n feel, die prachtig combineert met de landelijke sfeer.

Belangrijk centerpiece van het terras, is de langgerekte border, die deels het gazon overlapt. Hiermee is een belangrijke zichtlijn gecreëerd die de tuin optisch nog dieper maakt. De borders zijn gemaakt van gekloofde muurelementen, die met hun grove oppervlak een mooie bijdrage leveren aan de natuurlijke uitstraling van de tuin.

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten
2e Paasdag
10.00u - 16.00u