Advies op maat
Advies op maat
Vlinder

Exclusieve tuin als verlengstuk van de woning

In een exclusieve tuin ligt de nadruk op luxe en comfort. De ontwerp-, product- en materiaalkeuzes zijn erop gericht de tuin bij het huis te betrekken, zodat de tuin een verlegstuk van de woning wordt en beide leefruimten één geheel vormen. Ook in deze tuin is daar sterk op ingezet met onder andere een luxe terras van stijlvolle keramische tegels, een zwembad en een sfeervolle overkapping.

Exclusief terras van keramische tegels

Voor dit terras is gekozen voor de tegels van GeoCeramica. Een gerenommeerd bestratingsmerk, dat bekend staat om haar luxe uitstraling en eenvoudige verwerking, dankzij de betonnen onderlaag. De keramische toplaag heeft de charme van natuurlijk hardsteen, maar is tegelijkertijd veel onderhoudsvriendelijker.

De stijlvolle uitstraling van keramiek maakt de tegels ook bij uitstek geschikt om het huis en de tuin op elkaar af te stemmen. Bovendien zorgt het grote tegelformaat voor een extra exclusieve uitstraling. Om een mooi contrast aan te brengen in het terras, is ervoor gekozen de keramische tegels te combineren met natuurlijke, gebakken klinkers.

Om te voorkomen dat het terras verschuift onder gebruiksdruk, is rondom het terras een mooie, subtiele zwarte opsluitband geplaatst, die prachtig combineert met de donkergrijze kleur van de tegels. Ook zijn de voegen netjes afgewerkt met een zilvergrijze voegmortel, die eveneens mooi matcht met de tegels. Deze voegmortel zorgt er ook voor dat het terras een stuk onderhoudsvriendelijker wordt, omdat er tussen de voegen geen onkruid kan groeien.

Overkapping en zwembad voor extra luxe en comfort

De tuin heeft, naast het terras, meer belangrijke blikvangers. Zoals het exclusieve inbouwzwembad, met zwembadranden die nauw zijn afgestemd op de keramische sierbestrating. Verder is achterin de tuin een mooie houten overkapping opgenomen die de tuin verrijkt met een knusse, overdekte zithoek, waar het ook op druiligere dagen heerlijk toeven is.

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten
2e Paasdag
10.00u - 16.00u