Advies op maat
Advies op maat

Waarom kiezen voor kunstgras?

Met kunstgras kunt u alle kanten op in de tuin, op het balkon, op het terras en zelfs binnen. Benieuwd hoe u kunstgras in of rond uw huis kunt toepassen? Wij laten het u graag zien.
Waarom kiezen voor kunstgras?

Perfect voor een onderhoudsvriendelijke tuin

Kunstgras heeft een aantal voordelen. Het is goedkoop, onderhoudsvriendelijk want je hoeft geen gazon te maaien, te sproeien en te bemesten en het kan overal worden gelegd. Bovendien is kunstgras weersbestendig, slijtvast en kleurvast. Zo geniet u het gehele jaar van een groene uitstraling.

Vele soorten en toepassingsmogelijkheden

Lichtgroen, donkergroen, lang of kort. Kunstgras in allerlei soorten en kleuren verkrijgbaar zodat u kunt kiezen voor de look en feel die u wilt. Als gazon in de tuin, onder een speeltoestel, rond een zwembad of op een balkon of dakterras: kunstgras is voor tal van toepassingen geschikt. Het is ook een ideale ondergrond voor kinderen om op te spelen. Op kunstgras kunnen ze het hele jaar in de tuin voetballen.

Kunstgras binnen in huis

Kunstgras wordt vooral buiten toegepast. Maar wist u dat kunstgras ook prima in huis kan worden gelegd? Daarmee brengt u een stukje groen van buiten naar binnen. Met kunstgras binnen krijgt uw interieur een unieke uitstraling. Ook voor de slaapkamer is kunstgras een uitermate geschikte ondergrond, bijvoorbeeld voor een kinderkamer met als thema sport.

Ieder seizoen een kleurrijk gazon

Met kunstgras geniet u het hele jaar van een groen en stralend gazon. Van frisgroen tot donkergroen: kunstgras is in allerlei kleuren verkrijgbaar.

Er zijn steeds meer soorten die niet van natuurlijk gras te onderscheiden zijn. Met het juiste onderhoud heeft u jarenlang plezier van uw mat. Houd het kunstgras schoon en verwijder bladeren en ander afval regelmatig. Verder is het raadzaam om het kunstgras af en toe te borstelen of harken zodat platgetrapte vezels weer overeind komen. U krijgt 10 jaar garantie op verkleuringen en slijtage van de polen (bij normaal gebruik en goed onderhoud).

Alles wat u nodig heeft voor een strak gazon

Met het juiste gereedschap en een goede voorbereiding is kunstgras vrij gemakkelijk zelf aan te leggen. In ons assortiment vindt u alles wat u nodig heeft voor een strak gazon, zoals lijmband, onderdoek en kwartszand. Tips en advies nodig? Lees dit blog of vraag het onze kunstgras specialist.

Hulp bij het maken van een keuze

In onze Showtuin vindt u een keur aan verschillende soorten kunstgras. Bekijk ons assortiment kunstgras online of kom langs en ontdek de talloze mogelijkheden voor de inrichting van uw tuin. Onze kunstgras specialisten laat u graag de mogelijkheden zien! Ook voor een vrijblijvende offerte bent u bij ons aan het juiste adres.

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten
Kerstvakantie
24-12-2022 t/m 02-01-2023
10-01-2023 (vanaf 12.00u) t/m 14-01-2023
Gesloten