Advies op maat
Advies op maat

Waarom kiezen voor een veranda?

Wil je je tuin meer bij je huis betrekken? Wil je alle seizoenen plezier van je tuin? Dan zit je goed met een veranda. Want met een veranda geniet je van alle seizoenen. Zeker als je hem uitbreidt met glazen wanden, zo creëer je je eigen tuinkamer. En een veranda is aanmerkelijk goedkoper dan bijvoorbeeld een serre. Wij leggen je graag de voordelen van een veranda uit.
Waarom kiezen voor een veranda?

Meer leefruimte

Je hebt heel veel mogelijkheden. In onze Showtuin in Heeten hebben we de mooiste veranda’s staan. Van aluminium tot hout, met glazen wanden, zonwering of windscreen. Je zorgt voor extra leefruimte en maakt de tuin onderdeel van je huis. Je zit heerlijk met uitzicht op het groen, de kleuren van de borders; het is loungen bij je thuis.

Luxe uitstraling

Een veranda is ook echt een verrijking voor je huis. Het heeft een luxe uitstraling en zorgt ook voor een hogere waarde van je woning. Maar het belangrijkste is dat je een unieke ervaring toevoegt aan je leefruimte. Gezelligheid valt nooit meer in het water.

Aluxe Ultraline veranda

Maar wens vorm te geven

Showtuin Heeten helpt je graag met het samenstellen van jouw veranda. Wij zorgen voor een op maat gemaakt advies, dat past bij jouw tuin. Door onze jarenlange ervaring, ons eigen montageteam, weten we waar we over praten.

Voor de mooiste veranda's gaat u naar Showtuin Heeten

Bezoek onze 2500 m2 grote showtuin in Heeten. Bij ons vindt u een breed assortiment overkappingen en veranda’s in verschillende prijsklassen. Ze staan voor u klaar om te bekijken en de mogelijkheden te onderzoeken. Heeft u vragen, onze experts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij helpen u graag met uw droomveranda.

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten