Advies op maat
Advies op maat

De voordelen van een tuin aanleggen in de winter

Een tuin aanleggen in de winter onmogelijk? Niets in minder waar. De herfst en winter zijn juist ideale seizoenen om in de tuin aan de slag te gaan. Als u nu nieuwe bestrating aanlegt of een overkapping of veranda plaatst, heeft u straks bij de eerste zonnestralen in het voorjaar meteen plezier van uw nieuwe tuin. Op zoek naar inspiratie? U leest het in deze blog.
De voordelen van een tuin aanleggen in de winter

Geef uw tuin een nieuwe look met bestrating

Zolang het niet hard vriest, kunt u alles doen in uw tuin. Daarom is dit een goed moment om bijvoorbeeld bestrating aan te leggen. Met nieuwe bestrating krijgt de uitstraling van uw tuin al een hele nieuwe look. Voor iedere gewenste stijl is een passend type bestrating verkrijgbaar: van betontegels en betonstenen en karakteristiek natuursteen tot stijlvolle stijlvolle keramische tegels of gebakken klinkers.

Houten overkappingen in alle soorten en maten

Met een overkapping bent u altijd verzekerd van een droge, beschutte plek in uw tuin. Bij Showtuin Heeten vindt u een ruim assortiment. De overkappingen zijn leverbaar in allerlei maatvoeringen en kleurstellingen. Zo krijgt u een overkapping die perfect past bij uw tuin.

Lekker buiten zitten onder een veranda

Met een veranda kunt u zelfs op een mooie winterse dag heerlijk buiten zitten. Naast de beschikbare ruimte in uw tuin is uw eigen smaak van invloed op de keuze van de veranda. Gaat u voor strak en onderhoudsarm aluminium of juist voor sfeervol hout? Laat u inspireren door ons uitgebreide aanbod veranda's.

Creëer extra sfeer met tuinverlichting

Op zoek naar een extra sfeerverhogend element? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van tuinverlichting. Deze periode leent zich ook prima om aan de slag te gaan met het gazon. Als u voor kunstgras kiest, geniet u het hele jaar van een groen en stralend gazon. Er zijn steeds meer soorten die niet van echt gras te onderscheiden zijn. Ander voordeel: kunstgras is voor kinderen een ideale ondergrond om op te spelen, ook in de winter.

Advies nodig?

Kom langs in onze Showtuin en laat u inspireren. Bekijk ons assortiment bestrating, overkappingen en veranda's en ontdek de talloze mogelijkheden voor de inrichting van uw tuin. Onze specialisten geven u graag een advies op maat! Ook voor een vrijblijvende offerte bent u bij ons aan het juiste adres.

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten