Advies op maat
Advies op maat

Tuinverlichting kiezen? Bezoek onze lichtstudio

Verlichting is enorm bepalend voor de sfeer in uw tuin. Met de juiste tuinverlichting zorgt u ervoor dat het ook in de avonduren goed toeven is in uw tuin. Bovendien is tuinverlichting ook heel functioneel en kunt u er de veiligheid mee vergroten.
Tuinverlichting kiezen? Bezoek onze lichtstudio

Bij Showtuin Heeten bieden wij de oplossing met onze nieuwe lichtstudio: een donkere ruimte waarin u de mogelijkheid heeft om zelf uw lichtplan samen te stellen en daar direct het effect van te zien.

Tuinverlichting uitproberen

Een van de belangrijkste onderdelen voor een tuinontwerp is tuinverlichting. In onze lichtstudio heeft u alles tot uw beschikking om de juiste tuinverlichting te kunnen kiezen. Hierin is een veelzijdig aanbod tuinverlichting opgenomen van het merk in-lite.

Alle verlichting in onze lichtstudio is aan te sturen via een tablet, waarmee u de mogelijkheid heeft om zelf uw lichtplan samen te stellen door verschillende productcombinaties uit te proberen. Zo krijgt u direct een goede indruk van het effect van de verlichting. Schakel bijvoorbeeld tussen direct en diffuus licht. Of speel met de richting van de verlichting door te switchen tussen naar boven gerichte verlichting en naar onder gerichte verlichting.

Uiteraard zijn ook de armaturen een belangrijk keuzecriterium. Gaat u voor een neutrale kleur als RVS, wit of zwart? Of kiest u voor iets opvallends zoals cortenstaal? In onze lichtstudio helpen we u een goede afweging te maken tussen de verschillende mogelijkheden.

Toepassing tuinverlichting

Hoewel we in onze lichtstudio veel kunnen laten zien, blijven er genoeg mogelijkheden over die er niet in opgenomen zijn. Daarom kunt u altijd een beroep doen op onze adviseurs. Bijvoorbeeld om extra informatie in te winnen over de verschillende toepassingen van onze tuinverlichting. Zet bijvoorbeeld uw bomen of borders in de spotlights met enkele grondspots. Of creëer een idyllisch effect met een zogenaamd sterrenpad: een tuinpad met kleine led-lampjes verwerkt in de tuintegels.

U kunt ook van uw tuinwand een lichtwand maken door er een rij wandspots aan te bevestigen. Sfeervol, maar ook goed voor een dieper ogende tuin. Heeft u een vijver in uw tuin? Ook waterpartijen kunnen prachtig worden uitgelicht. Bijvoorbeeld met onderwaterspots die verspreid over het waterelement voor een schitterend effect zorgen in combinatie met bewegend water.

U leest het: de mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u ook alles uit uw tuinverlichting halen? Dan bent u van harte welkom in onze showtuin voor een bezoek aan onze lichtstudio. Onze adviseurs praten u graag bij over alle soorten, maten en toepassingen die uw tuin laten stralen als nooit tevoren.

Tuinverlichting - tuin in spotlights -afb: pergola

Uw tuin in de spotlights

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten
2e Paasdag
10.00u - 16.00u