Advies op maat
Advies op maat

REVIEW: de veranda Ultraline van Aluxe

Wie op zoek is naar een veranda heeft keuze uit een zeer divers assortiment van verschillende modellen, waarvoor ook nog eens tal van extra toebehoren mogelijk zijn. Dat maakt de keuze er niet eenvoudig op; de aanschaf van een veranda vergt dan ook behoorlijk wat oriëntatie. Om u hierbij te helpen nemen we in dit blogartikel één van onze absolute toppers uit ons assortiment onder de loep: de Ultraline van Aluxe.
REVIEW: de veranda Ultraline van Aluxe

Unieke uitstraling

De Ultraline is een zeer zwaar uitgevoerde veranda van Duitse topkwaliteit. De veranda wordt ook wel bestempeld als het beste wat er in de markt te krijgen is. De luxe uitstraling levert hier een belangrijke bijdrage aan. De Ultraline valt op daar haar stoere, strakke, kubistische design, dat prachtig combineert in een tuin met een moderne look ’n feel. Opvallend is de onzichtbare dakhelling, die de veranda een uniek streepje voor geeft op andere modellen. Om toch een goede waterafvoer mogelijk te maken, beschikt de veranda over een geïntegreerde glashelling in de ligger én een geïntegreerde regengoot. Hier dankt de veranda haar uiterst strakke uitstraling aan.

Uiterst stevig

De Ultraline scoort ook op stevigheid. Deze veranda wordt geproduceerd van hoogwaardig Europees aluminium met een gekwalificeerde poedercoating, die de veranda extra duurzaam maakt. De constructie bestaat uit een extra stevige goot, liggers en staanders, waardoor de veranda bestand is tegen hoge daklast. Dit maakt dat de veranda voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De stevige constructie maakt het ook mogelijk de veranda uit te breiden tot een lengte van wel 7 meter en een diepte van wel 5 meter. En dat op slechts twee staanders, waardoor u vanuit de veranda een schitterend, onafgebroken uitzicht blijft houden op uw tuin. Gekoppeld kan er zelfs een lengte tot wel 15 meter worden gerealiseerd.

Vele extra opties

De Ultraline is op tal van manieren te personaliseren, zodat er altijd een perfecte match ontstaat met uw tuin en uw woning. Zo is het aluminium verkrijgbaar in 3 verschillende standaard RAL-kleuren: antraciet grijs, zilverbrons en gebroken wit. Ook maatwerk in kleuren is mogelijk. De 8 mm dikke glasplaat in het dak kan worden uitgevoerd in helder glas, melkglas of speciaal zonwerend glas. Verder kan de veranda worden uitgevoerd met duurzame inbouw LED-verlichting. Wie echt wil uitpakken met de Ultraline kan er ook een volledig afsluitbare tuinkamer van maken door de veranda te voorzien van een optioneel verkrijgbare glazen schuifwand en heater, waardoor u er ook ’s winters van kunt genieten.

De Ultraline bij Showtuin Heeten

De strakke uitstraling, stevigheid en vele extra toebehoren maken de Ultraline tot een paradepaardje van ons assortiment. Onze eindbeoordeling: vijf van de vijf sterren! Uiteraard is het belangrijk u online te verdiepen in de producteigenschappen, maar een veranda als de Ultraline wilt u natuurlijk met eigen ogen bewonderen. Breng daarom een bezoek aan Showtuin Heeten, waar een model staat opgebouwd, compleet met sfeervolle inrichting. U heeft dan gelijk de mogelijkheid om aanvullende informatie in te winnen bij onze adviseurs.

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Za
08.00 - 13.00 uur
Zondag
Gesloten