Advies op maat
Advies op maat

Lekker buiten in eigen tuin

We staan aan het begin van het voorjaar. Waar we er normaal gesproken massaal op uit trekken in deze tijd van het jaar, blijven we nu thuis. De tuin is daarom de ideale plek om toch even lekker naar buiten te kunnen om een frisse neus te halen. Speciaal voor alle aan huis gekluisterde Nederlanders, zetten we in deze blog enkele ideeën op een rij om optimaal van uw tuin te kunnen genieten deze periode.
Lekker buiten in eigen tuin

Klusjes voor in de tuin

Aan het begin van de lente is er in de tuin genoeg te doen. Immers, er is de hele winter lang weinig gebruik van gemaakt en het winterweer heeft zo haar sporen achtergelaten in de tuin. Tijd dus om de bezem er eens goed doorheen te halen: door planten te snoeien en dode planten te verwijderen, het gras te maaien, de tuinmeubelen van stal te halen, de barbecue een dieptereiniging te geven, et cetera.

Ook het terras kan in de lente vaak wel weer een opfrisbeurt gebruiken. Met onze onderhoudsproducten van Varistone verwijdert u moeiteloos de meest hardnekkige vlekken en groene aanslag. Hiermee zorgt u ervoor dat uw terras er weer uitziet als nieuw. Heeft u tuinhout in de tuin – bijvoorbeeld houten bloembakken of tuinmeubelen – dan kan het geen kwaad deze te voorzien van een nieuw likje buitenbeits. Hiermee beschermt u het hout tegen zon, vocht en andere weersomstandigheden.

Maak van uw tuin een speeltuin

Heeft u kinderen? Dan zullen zij ook veel tijd doorbrengen in de tuin tegenwoordig. Verras ze door er een mooi speeltoestel in te plaatsen. Bij Showtuin Heeten vindt u hiervoor een uitgebreid speelassortiment van Woodvision. Van zandbakken tot schommels en van glijbanen tot speelhuisjes. Alle speeltoestellen beschikken over de noodzakelijke CE-certificaten en zijn dus veilig. Hiermee zullen uw kinderen zich zeker niet vervelen.

Maak het gezellig met ons tuinhout

Samen buiten eten, heerlijk relaxen of even ontspannen met een goed boek of uw favoriete tijdschrift: het staat of valt met goed tuinmeubilair. Met ons ruime aanbod aan houten tuinsets, tuinbanken, tuintafels en picknicktafels voor volwassenen én kinderen maakt u het in een handomdraai gezellig voor de hele familie. Hoewel het steeds warmer wordt, koelt het aan het eind van de middag snel af. Gelukkig zijn er genoeg manieren om het toch behaaglijk te maken in uw nieuwe zithoek. Bijvoorbeeld met die langgekoesterde overkapping, waarmee het ook in het vroege voorjaar heerlijk toeven is in uw tuin.

Geef uw tuin een volledige make-over

Gezien de huidige ontwikkelingen moeten velen hun vakantieplannen bijstellen of zelfs afblazen. Voor velen reden om het groot aan te pakken als het gaat om de tuin, door hem een volledige make-over te geven. Maak de tuin klaar voor het mooie weer dat eraan komt, om er straks een ultiem vakantiegevoel in te ervaren.

Bijvoorbeeld met een hagelnieuw terras. Hiervoor vindt u bij Showtuin Heeten het meest complete assortiment sierbestrating. Van stijlvolle keramische tegels van vooraanstaande merken als GeoCeramica, tot hoogwaardige betontegels met exclusieve deklagen, die de tegels extreem duurzaam maken. Maar ook voor een gezellige veranda bent u bij ons aan het goede adres. Net als voor een heerlijk gazon om op te zonnebaden of een sfeervol nieuw lichtplan om tot in de late uurtjes van uw tuin te kunnen blijven genieten. Wat uw plannen ook zijn: u realiseert ze bij Showtuin Heeten.

Veel buitenplezier!

Overkappingen - beschutting

Altijd de gewenste beschutting voor een gezellig terras

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 13.00 uur
Zondag
Gesloten
Kerstvakantie
24-12-2022 t/m 02-01-2023
10-01-2023 (vanaf 12.00u) t/m 14-01-2023
Gesloten