Advies op maat
Advies op maat

Houten overkapping: van bouwpakket tot luxe overkapping

Met een houten overkapping profiteert u altijd van een droge en beschutte plek in uw tuin. U vindt bij ons een groot assortiment: van bouwpakket tot luxe segment. Wat past het beste bij u?
Houten overkapping: van bouwpakket tot luxe overkapping

Houten overkapping

Onze houten overkappingen zijn in vele kleurstellingen en uitvoeringen beschikbaar, waardoor er voor ieder tuin een passend buitenverblijf tussen zit. Wilt u uw tuin voorzien van een houten overkapping, dan heeft u bij ons de keuze uit een bouwpakket of een model uit onze grote collectie die geplaatst wordt. Onze overkappingen kunt u zo luxe maken als u wilt.

Houten overkapping bouwpakket

Een houten overkapping bouwpakket is perfect voor de handige doe-het-zelver die voor een gunstige prijs een mooie houten overkapping in de tuin wil plaatsen. Alle benodigde materialen worden geleverd (inclusief dakbedekking) zonder voorbewerking, maar met een duidelijke opbouwhandleiding. Voor de handige klusser zijn de onderdelen zo eenvoudig zelf op maat te maken voor een geslaagd doe-het-zelf project. Hoe de houten overkapping eruit komt te zien, bepaalt u voor een groot deel zelf. De basispakketten zijn uit te breiden met onder meer zij- en achterwanden, hekwerken en (dubbele) deuren. Voor welke elementen u ook kiest, het resultaat is een zelfgebouwd buitenverblijf, kapschuur of zadeldak van duurzaam douglashout. Een pronkstuk in uw tuin.

Luxe houten overkapping

Naast de bouwpakketten hebben we een ruime keuze aan luxe houten overkappingen, in allerlei soorten en maten. Wij leveren kant-en-klare opstellingen, maar ook maatwerk voor een unieke overkapping in uw tuin. Zo heeft u de keuze uit onbehandeld, geïmpregneerd of gespoten douglashout en vurenhout en zijn de overkappingen verkrijgbaar met een plat dak, zadeldak of kapschuur. Staat de basis, dan zijn er allerlei uitbreidingen mogelijk. Bijvoorbeeld wanden voor extra bescherming tegen wisselende weersomstandigheden. Voor een optimale ervaring van uw tuin, zijn onze glazen wanden bijzonder geschikt. Denk aan glazen schuifwanden, panoramawanden en industriële glaspuien. Ook verlichting is onmisbaar voor een sfeervol buitenverblijf bij bewolkt weer en in de avonduren. Wij bieden deze en andere mooie opties voor een vrijstaande of aan huis gemonteerde houten overkapping.

Houten overkapping inclusief plaatsen

Is uw oog op een houten overkapping gevallen? Wij voorzien u altijd van vrijblijvend advies en de beste service. Kiest u voor een kant-en-klare opstelling met eventuele uitbreidingen, dan kunnen wij u volledig ontzorgen. Zo meten we de overkapping gratis in. De plaatsing wordt uitgevoerd door kwalitatief hoogwaardige hoveniers uit ons brede netwerk. En ook na de plaatsing kunt u blijven rekenen op onze service, mocht dat onverhoopt nodig zijn. Dat geldt ook voor de doe-het-zelver. Bij vragen denken we graag mee.

Houten overkapping kopen

Geïnspireerd geraakt en interesse in het kopen van een houten overkapping? Kom de opgestelde modellen bewonderen in onze showtuin of neem contact met ons op. Wij voorzien u graag van informatie en advies.

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten
Kerstvakantie
24-12-2022 t/m 02-01-2023
10-01-2023 (vanaf 12.00u) t/m 14-01-2023
Gesloten