Advies op maat
Advies op maat
Sierbestrating in Twente
Inspiratie voor uw tuin

Sierbestrating in Twente

Kan uw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan zit u goed bij Showtuin Heeten. De grootste, onafhankelijke bestratingsleverancier van de regio met ook een geruime keuze uit veranda’s tuinverlichting, tuinhout en andere tuinartikelen. Onze sfeervolle showtuin, gevestigd nabij Twente, is dé plek om inspiratie op te doen voor uw tuin.

Grote showtuin nabij Twente

Afhankelijk van uw woonplaats in Twente bent u met een half uur tot drie kwartier rijden in Heeten. Hier is onze sfeervolle showtuin van 2.500 m2 gevestigd, waar we een zeer groot deel van ons assortiment presenteren. Van bestrating, tot veranda’s en van tuinverlichting tot kunstgras. Overzichtelijk, soort bij soort, of juist in combinatie met andere producten in één van onze vele voorbeeldtuinen, waarmee u op leuke ideeën komt voor uw eigen tuin. 

Sierbestrating in iedere prijsklasse

Van luxe keramische tegels tot kwalitatief hoogstaande betonproducten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: bij ons vindt u het complete spectrum sierbestrating, in iedere prijsklasse. Veel van onze tegels hoeft u niet van een stellage te beoordelen, maar liggen sfeervol ingestraat in onze showtuin, zodat u de beste indruk krijgt van hoe de tegels tot uiting komen in de praktijk. 

Welkom in Showtuin Heeten

U bent van harte welkom in Heeten om uw plannen voor de tuin te realiseren. Of om inspiratie en ideeën op te doen, om op basis daarvan nieuwe plannen te maken. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de producten die zorgen voor de gewenste tuinstijl? Onze adviseurs staan voor u klaar om u hierbij te helpen. Vertel ons uw ideeën, laat ons wat foto’s zien van uw tuin, of neem een tekening mee van uw plannen. Dan gaan we op basis daarvan op zoek naar de producten die daar het best bij passen.

bestrating

Voor iedere stijl de juiste sierbestrating

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Do.
08.00 - 17.00 uur
Vrijdag
08.00 - 20.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten
Hemelvaartsdag
Gesloten
1e & 2e Pinksterdag
Gesloten