Advies op maat
Advies op maat
Sierbestrating in Hengelo
Inspiratie voor uw tuin

Sierbestrating in Hengelo

Heeft u nieuwe plannen voor de tuin? Bij Showtuin Heeten maakt u ze werkelijkheid. Hier vindt u het meest complete aanbod sierbestrating, aangevuld met een geruime keuze in veranda’s, overkappingen, tuinverlichting en andere tuinartikelen. In alle soorten en maten en in iedere prijsklasse. Veel van ons assortiment wordt sfeervol gepresenteerd in onze riante showtuin, waar u volop inspiratie kunt opdoen voor uw tuin.

Grote showtuin vlakbij Hengelo

Vanuit Hengelo is het ongeveer veertig minuten rijden naar onze showtuin in Heeten. Hier hebben we 2.500 m2 ruimte tot onze beschikking om u te inspireren met een enorm aanbod eersteklas tuinartikelen. De producten staan overzichtelijk soort bij soort of worden toegepast in combinatie met andere artikelen in een van onze voorbeeldtuinen, die u op leuke ideeën brengen. Van een sfeervol ingerichte loungehoek tot een kus aangeklede veranda.

Grootste aanbod sierbestrating

Naast een breed aanbod veranda’s, tuinverlichting en andere tuinartikelen, ligt in onze showtuin vooral de nadruk op een zeer gevarieerd assortiment sierbestrating. Of u nu op zoek bent naar luxe keramische tegels, stijlvolle betontegels of combinaties hiervan: bij Showtuin Heeten vindt u alles wat u nodig heeft voor uw nieuwe terras, tuinpad of oprit. Veel van onze tegels liggen sfeervol ingestraat in onze showtuin zodat u de beste indruk krijgt van hoe de tegels tot uiting komen in de praktijk. Bij ons slaagt u altijd.

Kom inspiratie opdoen bij Showtuin Heeten

Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze showtuin om kennis te maken met ons ruime assortiment. We realiseren ons dat een groot aanbod als dat van ons ook voor de nodige keuzestress kan zorgen. Daarom kunt u altijd de hulp inschakelen van onze adviseurs. Zij hebben het complete assortiment in hun hoofd zitten en weten u feilloos te vertellen welke producten u helpen bij de realisatie van uw droomtuin. U bent van harte welkom!

bestrating

Voor iedere stijl de juiste sierbestrating

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Do.
08.00 - 17.00 uur
Vrijdag
08.00 - 20.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten
Hemelvaartsdag
Gesloten
1e & 2e Pinksterdag
Gesloten