Advies op maat
Advies op maat

Paviljoens en priëlen

Kan uw tuin wel een overdekte zitruimte gebruiken? Dan zit u goed met een paviljoen of prieel van Showtuin Heeten. Hiermee verrijkt u uw tuin met een knusse loungehoek, waar het onder alle weersomstandigheden goed toeven is. Een musthave voor iedereen die regelmatig een tuinfeest organiseert. 

Paviljoens en priëlen
Vorige
Volgende

Specificaties paviljoens en priëlen

  • Verkrijgbaar in vele soorten, maten en uitvoeringen
  • Optioneel uit te breiden met wanden, sfeervolle verlichting en zonwering

Service van Showtuin Heeten

  • Wij ontzorgen in de montage, indien gewenst
  • Deskundig advies en offerte op maat
  • Levertijd vanaf 4 weken
  • Tot 15 jaar garantie
  • Voor elke situatie een passende oplossing mogelijk
Dit zijn de veelgestelde vragen bij de aanschaf van een veranda
Lieveheersbeest

Paviljoens en priëlen in iedere maat

Onze paviljoenen zijn verkrijgbaar in diverse soorten, maten en uitvoeringen, waardoor er altijd een geschikt product verkrijgbaar is. Denk aan paviljoens met een lessenaarsdak, paviljoens met een plat dak en hoekpaviljoens. De paviljoens worden geleverd met verstelbare voet aan de voorzijde in verband met het werken van de blokhutprofielen. Priëlen zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten. De Ibis van 302 bij 302 cm en de Zwaan van 400 bij 400 cm. 

Standaard worden de priëlen en paviljoens met lessenaarsdak geleverd met groene dakshingles. Rode, zwarte of grijze shingles zijn ook mogelijk op aanvraag. Voor de paviljoens geldt dat u de keuze heeft uit onbehandelde en groen geïmpregneerde paviljoens. Hiervoor geldt ook dat de opening in de zijkant zowel aan de linker als aan de rechterzijde kan worden toegepast.

Paviljoens en priëlen bij Showtuin Heeten

Heeft u interesse in een paviljoen of prieel? Bij Showtuin Heeten helpen we u graag het meest geschikte model te vinden. Bovendien komen we het model van uw keuze gratis inmeten. Kom langs in onze showtuin voor meer informatie, advies en inspiratie.

Veelgestelde vragen bij aanschaf van een veranda

Welke overkapping of blokhut past in mijn tuin?

Onze overkappingen en blokhutten zijn verkrijgbaar in zeer veel verschillende maatvoeringen. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden.

Daardoor is er voor iedere tuin een geschikt model verkrijgbaar. Van een enkele blokhut, die dient als handige opbergruimte, tot een overkapping en berging inéén, waarmee u uw tuin verrijkt met een heerlijk buitenverblijf.

Welke extra opties kan ik toevoegen aan mijn overkapping?

Groot voordeel van onze overkappingen en blokhutten is de modulaire opbouw die kan worden uitgebreid met extra opties, indien gewenst.

Met de extra mogelijkheden is de blokhut of overkapping volledig op te bouwen conform uw wensen en eisen. Breid uw overkapping bijvoorbeeld uit met glazen schuifwanden, waarmee u uw overkapping kunt afsluiten, terwijl het uitzicht op uw tuin behouden blijft.

Moet ik mijn overkapping of blokhut zelf inmeten en monteren of wordt dit gedaan?

We komen de overkapping of blokhut gratis bij u inmeten. Ook kunnen we u ontzorgen in het installeren, indien gewenst.

We hebben een breed netwerk van hoveniers, bij wie we de montage kunnen onderbrengen. Zij garanderen dat uw overkapping of blokhut vakkundig en snel wordt opgebouwd, zodat u profiteert van een stevig en perfect passend eindresultaat.

Heeft u na het plaatsen nog vragen of opmerkingen? Dan staat er altijd een adviseur voor u klaar.

Deze wil ik!

Deze overkapping staat in onze showtuin opgesteld. 
Wij nodigen u van harte uit om deze met eigen ogen te bewonderen. We bespreken dan uw tuinsituatie, uw wensen, de opties en toebehoren en de montage.

Keuze al gemaakt? Bel of mail ons direct voor het maken van een afspraak.

Deze wil ik!

Wij helpen u graag verder met het maken van uw keuze!

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten