Advies op maat
Advies op maat

Overkappingen

Met een overkapping profiteert u altijd van een droge, beschutte plek om onder alle weersomstandigheden van uw tuin te genieten. Onze collectie overkappingen van Woodvision zijn geproduceerd van duurzaam douglashout, één van de hardste houtsoorten van Europa dat zelfs onbehandeld zeer lang meegaat. De overkappingen worden aangeboden in allerlei maatvoeringen en kleurstellingen, waardoor er voor iedere tuin een passend buitenverblijf verkrijgbaar is.

Overkappingen
Vorige
Volgende

Specificaties overkappingen

  • Fraaie constructies van duurzaam Douglas hout
  • Mogelijk met plat dak of zadeldak
  • Montage aan huis of vrijstaand
  • Maatwerk mogelijk
  • Optioneel uit te breiden met sfeervolle verlichting en zijwanden

Service van Showtuin Heeten

  • Wij ontzorgen in de montage, indien gewenst
  • Deskundig advies en offerte op maat
  • Levertijd vanaf 4 weken
  • Tot 15 jaar garantie
  • Voor elke situatie een passende oplossing mogelijk
Dit zijn de veelgestelde vragen bij de aanschaf van een veranda
Lieveheersbeest

Altijd een passende overkapping

Waar u ook naar op zoek bent, wij hebben er een geschikte overkappingen voor. Zo vindt u bij ons overkappingen met ruimtebesparende platte daken, zadeldaken waarmee u de daklijn van de woning kunt doortrekken en de landelijke kapschuren. Door de vele standaardmaten is er altijd een model dat voor een perfect passend eindresultaat zorgt. Ook montage aan het huis is mogelijk. De overkapping is bovendien uit te breiden met tal van extra opties. Denk bijvoorbeeld aan glazen schuifwanden, waarmee u de overkapping geheel kunt afsluiten. 

Overkappingen bij Showtuin Heeten

Schaft u uw overkapping aan bij Showtuin Heeten? Dan profiteert u van een scherpe prijs en uitstekende service. Zo komen we de overkapping gratis bij u inmeten. Indien gewenst, kunnen we u ook ontzorgen in de montage door hiervoor een professional uit ons grote netwerk in te schakelen. En mocht u ons na plaatsing onverhoopt nodig hebben? Dan kunt u rekenen op uitstekende aftersalesservice. 

Veelgestelde vragen bij aanschaf van een veranda

Welke overkapping of blokhut past in mijn tuin?

Onze overkappingen en blokhutten zijn verkrijgbaar in zeer veel verschillende maatvoeringen. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden.

Daardoor is er voor iedere tuin een geschikt model verkrijgbaar. Van een enkele blokhut, die dient als handige opbergruimte, tot een overkapping en berging inéén, waarmee u uw tuin verrijkt met een heerlijk buitenverblijf.

Moet ik mijn overkapping of blokhut zelf inmeten en monteren of wordt dit gedaan?

We komen de overkapping of blokhut gratis bij u inmeten. Ook kunnen we u ontzorgen in het installeren, indien gewenst.

We hebben een breed netwerk van hoveniers, bij wie we de montage kunnen onderbrengen. Zij garanderen dat uw overkapping of blokhut vakkundig en snel wordt opgebouwd, zodat u profiteert van een stevig en perfect passend eindresultaat.

Heeft u na het plaatsen nog vragen of opmerkingen? Dan staat er altijd een adviseur voor u klaar.

Welke extra opties kan ik toevoegen aan mijn overkapping?

Groot voordeel van onze overkappingen en blokhutten is de modulaire opbouw die kan worden uitgebreid met extra opties, indien gewenst.

Met de extra mogelijkheden is de blokhut of overkapping volledig op te bouwen conform uw wensen en eisen. Breid uw overkapping bijvoorbeeld uit met glazen schuifwanden, waarmee u uw overkapping kunt afsluiten, terwijl het uitzicht op uw tuin behouden blijft.

Deze wil ik!

Deze overkapping staat in onze showtuin opgesteld. 
Wij nodigen u van harte uit om deze met eigen ogen te bewonderen. We bespreken dan uw tuinsituatie, uw wensen, de opties en toebehoren en de montage.

Keuze al gemaakt? Bel of mail ons direct voor het maken van een afspraak.

Deze wil ik!

Wij helpen u graag verder met het maken van uw keuze!

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten
2e Paasdag
10.00u - 16.00u