Advies op maat
Advies op maat

Houten veranda’s

Met een veranda maakt u uw tuin extra comfortabel. Hiermee heeft u altijd een droge en beschutte plek voor maximaal tuinplezier. Onze houten veranda’s van het merk Woodvision zijn bovendien een zeer smaakvolle toevoeging aan ieder tuininterieur. Het prachtige hout geeft uw tuin een landelijk tintje en draagt bij aan een warme, gezellige sfeer. 

Houten veranda’s
Vorige
Volgende

Specificaties houten veranda’s

  • Mogelijk om veranda zelf samen te stellen met modulaire delen
  • Makkelijk om te bouwen tot tuinkamer
  • Maatwerk mogelijk
  • Optioneel uit te breiden met shutters, verlichting, glazen schuifwanden en meer

Service van Showtuin Heeten

  • Gratis inmeten
  • Ontzorgen in de montage, indien gewenst
  • Deskundig advies en offerte op maat
  • Levertijd vanaf 4 weken
  • Tot 15 jaar garantie
  • Voor elke situatie een passende oplossing mogelijk
Dit zijn de veelgestelde vragen bij de aanschaf van een veranda
Lieveheersbeest

Houten veranda’s modulair opgebouwd

Onze houten veranda’s zijn er in allerlei soorten en maten. Er is een geruime keuze in basismodellen en kant-en-klaar samenstellingen. Maar het is ook mogelijk uw veranda zelf samen te stellen met de modulaire bouwdelen. Daarnaast is het ook mogelijk een maatwerkveranda af te nemen, mocht de situatie in uw tuin een model met specifieke afmetingen vereisen. Dankzij de vele mogelijkheden kan er aan iedere gevel een perfect passende veranda worden gemonteerd.

Houten veranda opties

Houten veranda’s zijn daarnaast volledig op uw smaak af te stemmen met bijvoorbeeld houten shutters, verlichting of een glazen schuifwand. Zo verrijkt u uw huis met een comfortabele extra woonkamer, waar het heerlijk toeven is in ieder seizoen. Daarnaast kunnen de veranda’s worden geïmpregneerd of gespoten in diverse kleuren. Dat geldt ook voor eventuele ramen, deuren en wanden.

Houten veranda bij Showtuin Heeten

Wilt u onze veranda’s in het echt bewonderen? Dan bent u van harte welkom in onze showtuin waar verschillende mooie showmodellen opgesteld staan. Hier kunnen we u tevens goed adviseren over wat in uw situatie de beste oplossing is. Heeft u uw favoriete veranda gevonden? Dan meten wij hem gratis voor u in.

Veelgestelde vragen bij aanschaf van een veranda

Welke overkapping of blokhut past in mijn tuin?

Onze overkappingen en blokhutten zijn verkrijgbaar in zeer veel verschillende maatvoeringen. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden.

Daardoor is er voor iedere tuin een geschikt model verkrijgbaar. Van een enkele blokhut, die dient als handige opbergruimte, tot een overkapping en berging inéén, waarmee u uw tuin verrijkt met een heerlijk buitenverblijf.

Welke extra opties kan ik toevoegen aan mijn overkapping?

Groot voordeel van onze overkappingen en blokhutten is de modulaire opbouw die kan worden uitgebreid met extra opties, indien gewenst.

Met de extra mogelijkheden is de blokhut of overkapping volledig op te bouwen conform uw wensen en eisen. Breid uw overkapping bijvoorbeeld uit met glazen schuifwanden, waarmee u uw overkapping kunt afsluiten, terwijl het uitzicht op uw tuin behouden blijft.

Moet ik mijn overkapping of blokhut zelf inmeten en monteren of wordt dit gedaan?

We komen de overkapping of blokhut gratis bij u inmeten. Ook kunnen we u ontzorgen in het installeren, indien gewenst.

We hebben een breed netwerk van hoveniers, bij wie we de montage kunnen onderbrengen. Zij garanderen dat uw overkapping of blokhut vakkundig en snel wordt opgebouwd, zodat u profiteert van een stevig en perfect passend eindresultaat.

Heeft u na het plaatsen nog vragen of opmerkingen? Dan staat er altijd een adviseur voor u klaar.

Deze wil ik!

Deze overkapping staat in onze showtuin opgesteld. 
Wij nodigen u van harte uit om deze met eigen ogen te bewonderen. We bespreken dan uw tuinsituatie, uw wensen, de opties en toebehoren en de montage.

Keuze al gemaakt? Bel of mail ons direct voor het maken van een afspraak.

Deze wil ik!

Wij helpen u graag verder met het maken van uw keuze!

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten
2e Paasdag
10.00u - 16.00u