Advies op maat
Advies op maat

Carports

Met een carport houdt u uw auto droog en beschut. Bovendien hoeft u ’s winters nooit uw ruiten te krabben. Bij Showtuin Heeten vindt u een breed assortiment carports van Woodvision. Een vooraanstaand merk als het gaat om duurzame houten carports van douglashout. Er is voor iedere situatie een geschikte oplossing. Uw carport is zelfs volledig op maat samen te stellen.

Carports

Specificaties carports

  • Duurzaam Douglas hout
  • Maatwerk mogelijk
  • Montage aan huis of vrijstaand
  • Optioneel uit te breiden met sfeervolle verlichting en zijwanden

Service van Showtuin Heeten

  • Gratis inmeten
  • Wij ontzorgen in de montage, indien gewenst
  • Deskundig advies en offerte op maat
  • Levertijd vanaf 4 weken
  • Tot 15 jaar garantie
  • Voor elke situatie een passende oplossing mogelijk
Dit zijn de veelgestelde vragen bij de aanschaf van een veranda
Lieveheersbeest

Carport van stevig douglashout

De constructie van onze carports bestaat bijna volledig uit doulgashout, een zeer duurzaam houtsoort. Meer precies gaat het om fraai geschaafde, duplo verlijmde staanders, gordingen, schoren en boeiboorden. Alleen het dakbeschot met veer en groef bestaat uit larikshout. Verder beschikken de carports over hoogwaardige dakbedekking van elastisch en dus duurzaam EPDM-folie, dat een 100% waterdicht dak oplevert onder alle weersomstandigheden.

Veel standaardmaten carports

Of u nu een vrijstaande carport of een muuraanbouw carport wenst, bij Showtuin Heeten vindt u het model dat u zoekt. Door de vele standaardmaten is er altijd een carport die perfect aansluit op de situatie in uw tuin. Daarnaast behoort ook maatwerk tot de mogelijkheden bij bijzondere situaties. De carports zijn standaard uitgevoerd met een plat dak en geheel naar wens aan te vullen met wanden. 

Carports bij Showtuin Heeten

Met een carport van Showtuin Heeten profiteert u van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs én uitstekende service. We meten uw carport gratis in en kunnen zelfs ontzorgen in de montage, door deze over te laten aan een professional uit ons netwerk, indien gewenst.

Veelgestelde vragen bij aanschaf van een veranda

Welke overkapping of blokhut past in mijn tuin?

Onze overkappingen en blokhutten zijn verkrijgbaar in zeer veel verschillende maatvoeringen. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden.

Daardoor is er voor iedere tuin een geschikt model verkrijgbaar. Van een enkele blokhut, die dient als handige opbergruimte, tot een overkapping en berging inéén, waarmee u uw tuin verrijkt met een heerlijk buitenverblijf.

Welke extra opties kan ik toevoegen aan mijn overkapping?

Groot voordeel van onze overkappingen en blokhutten is de modulaire opbouw die kan worden uitgebreid met extra opties, indien gewenst.

Met de extra mogelijkheden is de blokhut of overkapping volledig op te bouwen conform uw wensen en eisen. Breid uw overkapping bijvoorbeeld uit met glazen schuifwanden, waarmee u uw overkapping kunt afsluiten, terwijl het uitzicht op uw tuin behouden blijft.

Moet ik mijn overkapping of blokhut zelf inmeten en monteren of wordt dit gedaan?

We komen de overkapping of blokhut gratis bij u inmeten. Ook kunnen we u ontzorgen in het installeren, indien gewenst.

We hebben een breed netwerk van hoveniers, bij wie we de montage kunnen onderbrengen. Zij garanderen dat uw overkapping of blokhut vakkundig en snel wordt opgebouwd, zodat u profiteert van een stevig en perfect passend eindresultaat.

Heeft u na het plaatsen nog vragen of opmerkingen? Dan staat er altijd een adviseur voor u klaar.

Deze wil ik!

Deze overkapping staat in onze showtuin opgesteld. 
Wij nodigen u van harte uit om deze met eigen ogen te bewonderen. We bespreken dan uw tuinsituatie, uw wensen, de opties en toebehoren en de montage.

Keuze al gemaakt? Bel of mail ons direct voor het maken van een afspraak.

Deze wil ik!

Wij helpen u graag verder met het maken van uw keuze!

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten