Advies op maat
Advies op maat

Overkappingen en blokhutten

Op zoek naar een overkapping, blokhut of een combinatie hiervan? Bij Showtuin Heeten zit u goed. Ons assortiment bestaat uit zeer uiteenlopende modellen met voor iedere situatie een aansluitend model. De verschillende modellen zijn uit te voeren met een plat dak, een zadeldak of als kapschuuruitvoering en verkrijgbaar in douglashout of vurenhout. Wat ze met elkaar gemeen hebben? Hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en een zeer sfeervolle uitstraling. Kom naar Showtuin Heeten voor het gehele assortiment overkappingen en blokhutten.

Lieveheersbeest

Service van Showtuin Heeten

  • Gratis inmeten
  • Montage door eigen monteurs
  • Deskundig advies en offerte op maat
  • Levertijd vanaf 3 weken
  • Tot 10 jaar garantie

Wij staan voor u klaar!

Wij hebben een zeer groot assortiment aluminium en houten veranda’s, pergola’s en overkappingen. Om u volledig te ontzorgen hebben wij ons eigen montageteam dat alles voor u regelt. Van inmeten t/m plaatsen. Ervaar onze service van a tot z. We nodigen u graag uit in onze showtuin, waar we ons complete assortiment voor u hebben opgesteld.

Wij helpen u graag verder met het maken van uw keuze. Heeft u al een veranda gezien of wilt u meer informatie? Bel of mail ons direct.

Wij staan voor u klaar!

Wij helpen u graag verder met het maken van uw keuze!

Altijd een passende overkapping

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m vr.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten