Advies op maat
Advies op maat

Specialisten op elk niveau

Wij geven u onafhankelijk advies over de mogelijkheden op het gebied van budget, materiaalkeuze en toepassingen. Of het nu gaat om sierbestrating, tuintegels, natuursteen, tuinverlichting, split, tuinhout, een veranda of speeltoestellen, samen met u vinden we de optimale combinatie van materialen voor uw tuin!

 

Bas

Nam de zaak over van zijn vader in 2006, maar draaide daarvoor al heel wat jaartjes mee. Dus aan ervaring geen gebrek. Onder leiding van Bas is Showtuin Heeten de onafhankelijke bestratingsleverancier gebleven, die het altijd was. “We zitten aan niemand vast. Kiezen onze eigen fabrieken en leveranciers. Regelen ook zelf het transport van de bestellingen, met eigen vervoer. We hebben alles in eigen hand en komen daarom altijd onze afspraken na. Dat ervaren onze klanten als heel prettig.”

Jeroen

Veranda nodig? Jeroen is uw man! Wat begon als een bijbaantje, werd uiteindelijk een specialisme in overkappingen, tuinkamers en pergola’s, om maar eens wat te noemen. Naast de verkoop van sierbestrating, die Jeroen er ook nog effe bij pakt. “Verder houd ik me bezig met een aantal marketingklussen, zoals de website en de huis-aan-huisfolder. Die afwisseling en veelzijdigheid maakt m’n werk ’t leukst.”

Stef

Oude schoolvriend van Bas. Begon in een ver verleden als chef schoonmaak, maar is tegenwoordig van alle markten thuis. “Ik regel de bestellingen, maak de planning voor de logistiek, ben het eerste aanspreekpunt voor de jongens van het transport, koop alles in, verkoop alles ook weer: het is eigenlijk best wel divers wat ik doe, maar dat vind ik juist het leukst. Ik ben niet zo’n kantoortype.”

Twan

Blinkt uit in veel, maar vooral als het gaat om tuinhout. Schuttingen, vlonderplanken, houten overkappingen en veranda's: vanuit de binnendienst is Twan verantwoordelijk voor het complete assortiment. Wat daar het leukst aan is? “Met bezoekers door de showtuin lopen en hun wensen uitwerken in een offerte. Vooral het persoonlijke contact vind ik erg leuk.”

Paul

Sinds 2019 een onmisbare spil in ons team en expert op alle terreinen. “Ik ben verantwoordelijk voor het complete assortiment, en die diversiteit maakt mijn werk heel interessant. Ik word enthousiast als ik bezoekers kan helpen bij het realiseren van hun ideeën. Als ik met ze door de showtuin loop, zie ik deze ideeën soms compleet veranderen, wat heel leuk is om te zien.”

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Do.
08.00 - 17.00 uur
Vrijdag
08.00 - 20.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten
Hemelvaartsdag
Gesloten
1e & 2e Pinksterdag
Gesloten