Advies op maat
Advies op maat
Over Showtuin Heeten
Inspiratie voor uw tuin
Vogel

Over Showtuin Heeten

Is uw tuin toe aan een nieuwe look? Showtuin Heeten helpt u graag verder. Sterk in allerlei soorten sierbestrating en veranda's, maar ook in tuinverlichting, kunstgras en andere tuinartikelen. Ons ruime assortiment biedt u volop keuze in tal van eersteklas producten, van vooraanstaande merken. Genoeg om uw droomtuin mee te realiseren.

Inspiratie en advies

Veel van ons assortiment wordt sfeervol gepresenteerd in tal van inspirerende tuinsettingen. Zo krijgt u een goed beeld van hoe de diverse tuinartikelen tot uiting komen in uiteenlopende tuinontwerpen. Én doet u ideeën op over hoe ze toe te passen in uw eigen tuin. Dankzij ons ruime assortiment vindt u altijd een product dat helemaal naar wens is. Mocht u daar hulp bij nodig hebben, dan kunt u terecht bij ons team van ervaren adviseurs. Met een flinke dosis advies, tips en inspiratie helpen wij u graag bij de realisatie van uw droomtuin.

Heeft u uw keuze gemaakt? Wij zorgen ervoor dat u hier snel van geniet. We berekenen de benodigde hoeveelheden en leveren alles bij u thuis af, indien gewenst. Liever alles direct meenemen? Ook geen probleem; er staat een aanhangwagen voor u klaar. Bij ons staat goede service voorop.

Van doe-het-zelf naar tuinbestrating

Op deze manier zetten we ons al sinds 1977 in voor de tuinwensen van onze klanten. Toen nog als een kleine doe-het-zelf-zaak in Bathmen. Door de goede service werd de winkel snel een groot succes, waardoor moest worden uitgeweken naar een grotere winkelruimte: de oude melkfabriek in Bathmen. Hier breidden we ons assortiment uit met tal van tuinartikelen, waaronder een ruim bestratingsaanbod, wat opnieuw zorgde voor een forse groei van ons bedrijf. We verhuisden uiteindelijk naar een 11.000 m² groot terrein in Heeten, waar we onze showtuin begonnen. Hier zijn we al 16 jaar de grootste, onafhankelijke bestratingsleverancier in de regio. Kom het zelf ervaren. U bent van harte welkom!

Neem uw aankoop direct mee in een van onze aanhangwagens!

Neem uw aankoop direct mee in een van onze aanhangwagens!

Specialisten op elk niveau

Wij geven u onafhankelijk advies over de mogelijkheden op het gebied van budget, materiaalkeuze en toepassingen. Of het nu gaat om sierbestrating, tuintegels, natuursteen, tuinverlichting, split, tuinhout, een veranda of speeltoestellen, samen met u vinden we de optimale combinatie van materialen voor uw tuin!

 
Bas

Bas

Nam de zaak over van zijn vader in 2006, maar draaide daarvoor al heel wat jaartjes mee. Dus aan ervaring geen gebrek. Onder leiding van Bas is Showtuin Heeten de onafhankelijke bestratingsleverancier gebleven, die het altijd was. “We zitten aan niemand vast. Kiezen onze eigen fabrieken en leveranciers. Regelen ook zelf het transport van de bestellingen, met eigen vervoer. We hebben alles in eigen hand en komen daarom altijd onze afspraken na. Dat ervaren onze klanten als heel prettig.”


Jeroen

Jeroen

Veranda nodig? Jeroen is uw man! Wat begon als een bijbaantje, werd uiteindelijk een specialisme in overkappingen, tuinkamers en pergola’s, om maar eens wat te noemen. Naast de verkoop van sierbestrating, die Jeroen er ook nog effe bij pakt. “Verder houd ik me bezig met een aantal marketingklussen, zoals de website en de huis-aan-huisfolder. Die afwisseling en veelzijdigheid maakt m’n werk ’t leukst.”


Stef

Stef

Oude schoolvriend van Bas. Begon in een ver verleden als chef schoonmaak, maar is tegenwoordig van alle markten thuis. “Ik regel de bestellingen, maak de planning voor de logistiek, ben het eerste aanspreekpunt voor de jongens van het transport, koop alles in, verkoop alles ook weer: het is eigenlijk best wel divers wat ik doe, maar dat vind ik juist het leukst. Ik ben niet zo’n kantoortype.”


Twan

Twan

Blinkt uit in veel, maar vooral als het gaat om tuinhout. Schuttingen, vlonderplanken, houten overkappingen en veranda's: vanuit de binnendienst is Twan verantwoordelijk voor het complete assortiment. Wat daar het leukst aan is? “Met bezoekers door de showtuin lopen en hun wensen uitwerken in een offerte. Vooral het persoonlijke contact vind ik erg leuk.”


Paul

Paul

Sinds 2019 een onmisbare spil in ons team en expert op alle terreinen. “Ik ben verantwoordelijk voor het complete assortiment, en die diversiteit maakt mijn werk heel interessant. Ik word enthousiast als ik bezoekers kan helpen bij het realiseren van hun ideeën. Als ik met ze door de showtuin loop, zie ik deze ideeën soms compleet veranderen, wat heel leuk is om te zien.”

Service en garantie

Showtuin Heeten maakt het u makkelijk! Onze service begint al bij het opdoen van inspiratie. In onze gevarieerde showtuinen vindt u altijd iets in uw smaak, passend bij de mogelijkheden van uw eigen tuin. Uw keus bepaald? Onze adviseurs rekenen de benodigde hoeveelheden voor u uit. Uw tuintegels en andere materialen bezorgen wij desgewenst aan huis. Liever zelf de materialen meenemen? Er staat een aanhangwagen voor u klaar! Heeft u vragen over uw bestelling? Belt u ons dan op nummer 0572 - 380 955. Wij helpen u graag verder.

Hoewel we ons uiterste best doen om materialen van de hoogste kwaliteit te leveren, kunt u ook op ons rekenen als u een product onverhoopt niet in de juiste staat ontvangt. Reageert u in dat geval vóór de verwerking van het product. We zullen dan direct actie ondernemen.

Meer dan 250 soorten
keramische tegels

Meer dan 250 soorten
keramische tegels

De gezelligste
hotspot in de tuin

De gezelligste
hotspot in de tuin
Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten