Advies op maat
Advies op maat

Schellevis sokkel oud Hollands Grijs

De Schellevis sokkel oud Hollands Grijs heeft net als de bank Oud Hollands Grijs een natuurlijke look 'n feel. De Schellevis sokkel heeft een basalt optiek, ofwel een open structuur met een gladde onderzijde.
Deze sokkel wordt gebruikt voor onder de Schellevis oud Hollands bank. Het zorgt ervoor dat de bank makkelijk geplaatst kan worden. De sokkel wordt ingegraven om de bank op hoogte en waterpas te stellen. Door het gebruik van de sokkel lijkt het net alsof de bank 'zweeft'. De zithoogte inclusief sokkel is in te stellen tussen de 40 en 53 cm. De vormen, formaten en kleuren van Schellevis producten zijn kenmerkend voor de vele creatieve mogelijkheden en toepassingen. Of het nu gaat om het aanleggen van een dakterras, een oprit, of een riant terras in uw tuin, alles is mogelijk met Schellevis oud Hollands.
  • Open structuur
  • Essentieel onderdeel van uw Schellevis bank
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
In onze Showtuin vindt u een keur aan Schellevis producten voor meerdere toepassingen. Wij tonen u graag alle mogelijkheden! Bel voor een afspraak op maat of kom langs in Heeten en bekijk de mogelijkheden!
Beschikbaar in:
190 x 50 x 15cm
90 x 50 x 15cm
Goedemorgen!

Meer dan 250 soorten keramische tegels

Bas Bas
Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vrij.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten