Advies op maat
Advies op maat

Oud Hollandse sokkel Antraciet

De oud Hollandse sokkel Antraciet heeft net als de bank Oud Hollands Antraciet een natuurlijke look 'n feel. De oud Hollandse sokkel heeft een basalt optiek, ofwel een open structuur met een gladde onderzijde.
Deze sokkel wordt gebruikt voor onder de oud Hollands bank. Het zorgt ervoor dat de bank makkelijk geplaatst kan worden. De sokkel wordt ingegraven om de bank op hoogte en waterpas te stellen. Door het gebruik van de sokkel lijkt het net alsof de bank 'zweeft'. De zithoogte inclusief sokkel is in te stellen tussen de 40 en 53 cm. De vormen, formaten en kleuren van oud Hollandse producten zijn kenmerkend voor de vele creatieve mogelijkheden en toepassingen. Of het nu gaat om het aanleggen van een dakterras, een oprit, of een riant terras in uw tuin, alles is mogelijk met oud Hollandse producten.
  • Open structuur
  • Essentieel onderdeel van uw oud Hollandse bank
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
In onze Showtuin vindt u een keur aan oud Hollandse producten voor meerdere toepassingen. Wij tonen u graag alle mogelijkheden! Bel voor een afspraak op maat of kom langs in Heeten en bekijk de mogelijkheden!
Beschikbaar in:
190 x 50 x 15cm
90 x 50 x 15cm

Sfeerimpressies Oud Hollandse sokkel Antraciet

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Za
08.00 - 13.00 uur
Zondag
Gesloten