Advies op maat
Advies op maat

Oud Hollandse bank Carbon

De oud Hollandse bank Carbon heeft net als de tegel Oud Hollands Antraciet een natuurlijke look 'n feel. Deze oud Hollandse bank heeft een basalt optiek, ofwel een open structuur met een gladde onderzijde. De oud Hollandse bank is een mooi en functioneel object in uw tuin.
De bank kan geplaatst worden op een sokkel. De sokkel wordt ingegraven om de bank op hoogte en waterpas te stellen. Door het gebruik van de sokkel lijkt het net alsof de bank 'zweeft'. De zithoogte inclusief sokkel is in te stellen tussen de 40 en 53 cm. De vormen, formaten en kleuren van de oud Hollandse producten zijn kenmerkend voor de vele creatieve mogelijkheden en toepassingen. Of het nu gaat om het aanleggen van een dakterras, een oprit, of een riant terras in uw tuin, alles is mogelijk met de oud Hollandse producten.
  • Leuke toepassingsmogelijkheden
  • Open structuur
  • Bijzonder object in uw tuin
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
In onze Showtuin vindt u een keur aan oud Hollandse producten voor meerdere toepassingen. Wij tonen u graag alle mogelijkheden! Bel voor een afspraak op maat of kom langs in Heeten en bekijk de mogelijkheden!
Beschikbaar in:
200 x 60 x 40cm
100 x 60 x 40cm
Goedenavond!

Meer dan 250 soorten keramische tegels

Bas Bas
Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vrij.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 13.00 uur
Zondag
Gesloten