Advies op maat
Advies op maat
Muurelementen
Inspiratie voor uw tuin

Muurelementen, geschikt voor iedere toepassing

U wilt hoogteverschillen in uw tuin aanbrengen, zoals verhoogde borders en muurtjes? Of u wilt juist hoogteverschillen opvangen met keerwanden? Onze muurelementen zijn daar bij uitstek geschikt voor. Met het aanbrengen van hoogteverschillen geeft u uw tuin een dynamische uitstraling en lijkt uw tuin optisch groter. Bij Showtuin Heeten vindt u een zeer compleet assortiment muurelementen, van zeer strak tot rustiek in een uitgebreid kleurenpalet.

Creatief met muurelementen

Met muurelementen kunt u alle kanten op. Ze worden veelal gebruikt voor het scheiden van borders en bestrating, of voor het opvangen van hoogteverschillen door er een trap of keerwand mee te creëren. Het is ook mogelijk om met muurelementen een lagergelegen niveau in de tuin in te richten als een gezellige, knusse zitkuil. Met muurelementen vangt u het hoogteverschil op en creëert u direct zitruimte. Omdat muurelementen zeer eenvoudig te verwerken zijn tot allerlei toepassingen, kunt u uw creativiteit de vrije loop laten.

Muurelementen assortiment

Ons assortiment bevat muurelementen in allerlei soorten, maten en bewerkingen. Met name betonnen muurelementen bieden eindeloos veel mogelijkheden. Ze zijn verkrijgbaar in een strakke variant, die uitstekend tot zijn recht komt in een moderne tuin, maar kunnen ook worden bewerkt tot meer natuurlijke en rustieke vormen. Hiermee verkrijgt u een heel karakteristiek effect dat niet misstaat in een landelijke tuin met de nadruk op natuurlijke materialen. Verder heeft u de mogelijkheid om muurelementen te voorzien van een duurzame, kleurvaste laag muurbekleding, zoals steenstrips.

Muurelementen bij Showtuin Heeten

In onze showtuin krijgt u een goed beeld van de verschillende mogelijkheden. Hier worden onze muurelementen toegepast in meerdere sfeervol aangeklede inspiratietuinen, die u op leuke ideeën brengen voor uw eigen tuin. Bovendien bent u direct in de gelegenheid om onze adviseurs te raadplegen voor meer informatie, verwerkingstips of advies. Aan de hand van uw wensen en eisen kunnen wij u exact vertellen welke muurelementen zorgen voor het gewenste effect. U bent van harte welkom.

250 keramische tegels

Meer dan 250 soorten keramische tegels

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten