Advies op maat
Advies op maat
Meest complete assortiment MBI tegels
Inspiratie voor uw tuin

Meest complete assortiment MBI tegels

Op zoek naar sierbestrating voor in uw tuin? Met de producten van MBI zit u goed. Dit gerenommeerde steenbedrijf is producent van een zeer gevarieerd aanbod kwalitatief hoogstaande betonproducten. Showtuin Heeten is trotse MBI XL Dealer. We hebben een indrukwekkende collectie mooie MBI producten in onze showtuin opgenomen, zodat u de beste indruk krijgt van alle kanten die u op kunt met dit mooie merk.

MBI sierbestrating

MBI wordt vooral geroemd om haar gevarieerde aanbod sierbestrating. Het aanbod strekt zich uit van strakke betontegels met een mooie natuursteen toplaag tot stijlvolle keramische tegels, voorzien van een betonnen onderlaag, die de verwerking vereenvoudigt. Welke tegel ook uw voorkeur geniet, u kunt rekenen op hoge kwaliteit. Alle MBI bestrating is voorzien van hoogwaardige deklagen, impregnanten of coatings, die de tegels extreem duurzaam maken, zonder dat ze veel onderhoud behoeven.

MBI stenen en tegels

Naast sierbestrating levert MBI ook veel andere betonproducten voor diverse projecten in de tuin of rond het huis. Van een nieuwe oprit tot een stoere bloemenbak. Met de producten van MBI realiseert u het in een handomdraai, tegen een betaalbare prijs. Zo heeft u keuze uit een zeer ruim aanbod muurelementen, zoals stapelstenen en patioblokken, en zijn er diverse mooie afwerkingsproducten verkrijgbaar, waaronder randtegels, palissadebanden en betonbielzen. 

5-sterren dealer van MBI

Showtuin Heeten is 5-sterren dealer van MBI. Dat betekent dat u bij ons nagenoeg de complete MBI collectie kan bezichtigen. Veel van onze MBI tegels liggen sfeervol ingestraat in onze ruime showtuin, zodat u de beste indruk krijgt van hoe de tegels tot uiting komen in de praktijk. Dus bent u op zoek naar sierbestrating of terrastegels van deze vooraanstaande stenenproducent, dan zit u goed bij Showtuin Heeten. U bent van harte welkom om bij ons inspiratie op te doen.

Goedenacht!

Ik help u graag verder met
het maken van uw keuze.

Stef Stef
Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m vr.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 14.00 uur
Zondag
Gesloten