Advies op maat
Advies op maat
Kunstgras
Inspiratie voor uw tuin

Kunstgras, budget- en onderhoudsvriendelijk

Bij Showtuin Heeten zijn we niet alleen thuis in bestrating, maar ook in kunstgras. Gelukkig maar, want een lekker grasveld wordt door velen beschouwd als een onmisbaar onderdeel van de tuin. Grote voordelen van kunstgras ten opzichte van echt gras: het is goedkoop, onderhoudsvriendelijk en kan overal worden gelegd, ook binnen en op het balkon. Bij Showtuin Heeten bieden we tal van soorten kunstgras, die niet van echt gras te onderscheiden zijn. 

Kunstgras in allerlei soorten en kleuren

Een ander voordeel van kunstgras ten opzichte van natuurlijk gras: u bepaalt zelf de uitstraling van het gazon. Met keuze uit enorm veel soorten en kleuren is er voor iedere wens een juiste mat te vinden. Van esthetische tot zeer sterke oplossingen, in natuurlijk groen of verrassend zwart, met veel glans of veel volume: Showtuin Heeten heeft het allemaal in zijn assortiment. Voor een zo natuurlijk mogelijk effect, bieden we ons kunstgras altijd aan op rol. Onze rollen zijn 400 cm breed en kunnen in iedere lengte worden aangeboden.

Kunstgras onderhouden

Bij kunstgras bent u geen tijd kwijt aan onderhoudswerk als maaien, bemesten en sproeien. Maar om er jarenlang profijt van te hebben, zijn enkele onderhoudswerkzaamheden gewenst. Houd het kunstgras schoon door bladeren, onkruid en ander afval tijdig te verwijderen. Onkruid kan eenvoudig worden verwijderd met de hand, een borstel of een hark. Doe dit wel voordat onkruid de kans krijgt te wortelen. Vlekken kunnen worden schoongemaakt met water. Gebruik geen chloor om verkleuring te voorkomen. Verder is het belangrijk om het kunstgras zo nu en dan te borstelen of aan te harken, zodat alle platgetrapte vezels weer overeind komen te staan.

Kunstgras bij Showtuin Heeten

Overtuigd van de voordelen en zelf ook op zoek naar kunstgras voor uw tuin of balkon? Dan bent u van harte welkom in Showtuin Heeten. Hier kunnen we u kennis laten maken met de verschillende soorten en staan we altijd voor u klaar met specialistisch advies. Ook voor een vrijblijvende offerte bent u bij ons aan het juiste adres. Kom langs en profiteer!

250 keramische tegels

Meer dan 250 soorten keramische tegels

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten