Advies op maat
Advies op maat
Kantopsluiting
Inspiratie voor uw tuin

Kantopsluiting, van cortenstaal tot betonnen opsluitbanden

Mooie bestrating verdient een mooie afwerking. Met de juiste kantopsluiting creëert u die mooie afwerking. Daarvoor is bij Showtuin Heeten een ruim assortiment beschikbaar, bestaande uit onder andere palissades, betonnen opsluitbanden en kunststof of stalen kantopsluiting.
 

Wat is kantopsluiting?

Onze kantopsluiting is bedoeld om uw terras mee ‘op te sluiten’. Dit zorgt niet alleen voor een mooi strak eindresultaat, maar voorkomt ook dat uw bestrating wordt weggedrukt onder gebruiksdruk. Bovendien zorgt kantopsluiting voor een strakke overgang tussen bestrating en andere elementen, zoals een border of gazon. Ook is het product ideaal voor erfafscheidingen. Kantopsluiting is daarnaast geschikt voor het opvangen van hoogteverschillen. Bijvoorbeeld door er traptreden mee te maken. Omdat ze verkrijgbaar zijn in diverse decoratieve varianten, zijn ze naast praktisch ook heel sfeervol.

Bekende vormen van kantopsluiting zijn palissades en opsluitbanden. Ook cortenstaal en verzinkt staal zijn een veel toegepaste oplossing. Groot voordeel van deze producten is dat ze zeer makkelijk en snel zijn te verwerken, zonder bouwkundige benodigdheden. In onze showtuin in Heeten is de kant en klare kantopsluiting van cortenstaal en verzinkt staal dan ook veelvuldig toegepast. Komt gerust eens kijken.

Kantopsluiting in alle soorten en maten

Met kantopsluiting kunt u alle kanten op dankzij de vele soorten en maten, waarin ze verkrijgbaar zijn. Een greep uit de mogelijkheden:

Kantopsluiting in diverse vormen en kleuren

Palissades zijn ronde of vierkante palen, die naast elkaar een aaneengesloten rij vormen. Opsluitbanden hebben een egaler oppervlak, dat een strakker resultaat oplevert. Verder zijn er ook flexibele kantopsluitingen, bijvoorbeeld Ecoflex-banden. Hiermee kunnen omheiningen met ronde vormen worden aangelegd. Een mooie duurzame oplossing van gerecycled kunststof. Daarnaast hebben we Flexline in ons assortiment; perfect in te zetten als afscheiding tussen bestrating en grind, gras of houtsnippers. Flexline is verkrijgbaar in het zeer populaire cortenstaal en in gegalvaniseerd staal.

Maten

Palissades en opsluitbanden zijn beschikbaar in zeer veel afmetingen. De meest gangbare maten voor opsluitbanden zijn 5x15x100, 6x15x100, 6x20x100, 6x30x100, 8x20x100, 10x20x100 en 10x30x100 cm. Palissades beschikken vaak over de volgende afmetingen: 6x25x50, 6x40x50, 8x35x50 en 8x50x50 cm. Ecoflex is 14 en 20 cm hoog en verkrijgbaar per strekkende meter of als een rol van in totaal 25 meter.

Kosten kantopsluiting

Omdat kantopsluiting verkrijgbaar is in zoveel verschillende soorten en maten worden de producten aangeboden in vele prijsklassen. Bij Showtuin Heeten bieden we ze aan vanaf € 2,10 per m¹. De prijzen lopen op naargelang de vorm en uitvoering. Voor een specifieke prijsopgaaf van de hoeveelheid palissades of opsluitbanden die u nodig heeft, maar ook voor de flexibele kantopsluitingen, bent u van harte welkom in onze showtuin. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Kantopsluiting bij Showtuin Heeten

Meer tips, informatie en inspiratie? Breng dan een bezoek aan Showtuin Heeten. Hier laten we veel voorbeelden zien van hoe u onze opsluitbanden, palissades en andere kantopsluiting kunt toepassen in tal van inspiratietuinen. Wij praten u graag bij over alle mogelijkheden en voorzien u desgewenst van advies. U bent van harte welkom!

Tips en Trends 1 - leeg

Alles wat u moet weten over de tuin

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten