Advies op maat
Advies op maat
Sluit u aan bij ons netwerk van hoveniers
Inspiratie voor uw tuin

Sluit u aan bij ons netwerk van hoveniers

Als grootste, onafhankelijke bestratingsleverancier van de regio werkt Showtuin Heeten samen met een groot netwerk van hoveniers, tuinontwerpers en andere tuinprofessionals. Aangesloten hoveniers hebben keuze uit een ruim assortiment vol verschillende producten van vooraanstaande merken en profiteren daarnaast van interessante inkoopvoordelen.

Breed assortiment voor hoveniers

Als hovenier vindt u bij Showtuin Heeten alles wat u nodig heeft om de wensen en tuinontwerpen van uw opdrachtgevers te vertalen naar gerealiseerde werkelijkheid. Ons aanbod bevat een scala aan siertegels van uiteenlopende materialen, zoals stijlvol keramiek, krachtig beton, rustiek natuursteen en klassieke klinkers. Maar ook voor veranda’s, tuinverlichting, kunstgras, vrijstaande overkappingen en vele houten tuinartikelen bent u bij ons aan het goede adres. Een divers aanbod met kwaliteit, onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid als constante factoren.

Veel van dit veelzijdige aanbod wordt sfeervol gepresenteerd in onze 2.500 m² grote showtuin. U bent van harte welkom om, samen met uw opdrachtgever, een kijkje te komen nemen en ideeën op te doen. Onze showtuin bevat tal van inspirerende tuinsettingen, waarmee we veel creatieve productcombinaties laten zien. Mooie voorbeelden die u en uw klant helpen bij de selectie van kleuren en materialen of het uitdenken van een compleet nieuw tuinontwerp.

Inkoopvoordelen voor hoveniers

Als onafhankelijke tuinspecialist bieden wij onze producten aan tegen aantrekkelijke inkoopcondities, die u tijd en extra werk schelen. Zo leveren we alle gewenste producten en materialen rechtstreeks af bij uw klant. We zijn niet afhankelijk van andere transporteurs, maar bezorgen uw bestellingen met eigen vervoer op ieder gewenst moment. Hierdoor kunnen eventuele wijzigingen in uw planning flexibel door ons worden opgevangen. Verder kopen we ons assortiment groot in bij zelfgekozen fabrieken en leveranciers, met wie we de beste prijsafspraken kunnen maken op basis van een jarenlange, intensieve samenwerking. Bij Showtuin Heeten betaalt u dus altijd een eerlijke, scherpe prijs, waar u veel kwaliteit voor terugkrijgt.

Samenwerking met Showtuin Heeten

Ook interesse in een samenwerking met Showtuin Heeten? We nemen u graag op in ons netwerk van hoveniers. Laat via onderstaand formulier uw gegevens achter en profiteer ook van het grootste tuinaanbod van de regio én onze aantrekkelijke inkoopcondities.

Sluit u aan bij ons netwerk van hoveniers

We nemen u graag op in ons netwerk van aangesloten hoveniers. Laat uw gegevens achter in onderstaand formulier. We bespreken vervolgens graag wat we voor u kunnen betekenen.

Wij zijn door onze klanten beoordeeld met een
9.2
Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten